Estetska pedikura & trajni lak u salonu Meisie u Zagrebu rješavaju Vas muka po lakiranju za samo 99 kn! Njegovana koža stopala i lijepi nokti sastavni i obavezni su dio svakog ljetnog look-a!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osim estetske funkcije, pedikura ima značajnu ulogu u zdravom izgledu i funkciji stopala čije zdravlje naravno utječe na stanje organizma općenito... Kupon se može iskoristiti do 22.10.2019.


Njegovani i lijepo oblikovani nokti sastavni su dio svakodnevnog izgleda i podjednako su važni kao dobro sređena frizura, pažljivo izabran nakit ili torbica.

Pedikura 

Lijepa i njegovana koža na stopalima ne smije biti pravilo samo ljeti kad je ona najviše otkrivena i izložena pogledima. Njegujte i pazite na zdravlje stopala kontinuirano, kao što to radite i s njegom ruku, kose ili bilo kojeg drugog dijela tijela.

Osim estetske funkcije, pedikura ima značajnu ulogu u zdravom izgledu i funkciji stopala čije zdravlje naravno utječe na stanje organizma općenito. Jeste li znali da naše noge nose tri puta veću težinu od težine našega tijela? Stoga je logično za pretpostaviti da su upravo stopala najviše izložena fizičkim i vanjskim opterećenjima. 

MOGUĆNOST NADOPLATE U SALONU ZA MEDICINSKU PEDIKURU!

Trajni lak

Trajni lak za nokte traje koliko i nokat odnosno imate ga dok nokat ne izraste.