Studio ljepote Manuela u Zagrebu donosi Vam 2 masaže po izboru! Masaža leđa od 30 minuta ili masaža cijelog tijela od 60 minuta! Oslobodite se stresa uz vrhunsko opuštanje...od 69kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Masažom se smanjuju upale na molekularnoj razini, a potiče se i rast novih mitohondrija koji stvaraju energiju u stanicama! Kupon se može iskoristiti do 27.10.2019.!

Blagodati masaže znamo svi, sad je dokazano da korist nije samo na razini ugode mišićne i koštane ozljede kod starijih ljudi, kao i kronična oboljenja mogla bi se početi liječiti masažama umjesto lijekovima, predviđaju znanstvenici s kanadskom sveučilišta McMaster. Prema njihovim istraživanjima, masaža za organizam zapravo može učiniti više koristi od jednostavnog opuštanja mišića.


Masaža opušta i podiže raspoloženje. Potiče lučenje serotonina-hormona sreće, njeguje i revitalizira kožu. Posebno se preporuča osobama koje su pod stresom i koje se osjećaju izmoreno i iscrpljeno. Nakon opuštajuće masaže preplavljuju nas osjećaji neizmjerne sreće i zadovoljstva.

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno.