[I ZA NJU I NJEGA!] Studio za njegu tijela Touch u Varaždinu oblikovat će Vaše tijelo sa čak 15 tretmana mršavljenja - 5 lipolasera, 5 radiofrekvencija i 5 limfnih drenaža ...549 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket tretmana namijenjeni su i ženama i muškarcima! Kupon se koristi u 5 dolazaka i vrijedi do 31.10.

LIPOLASER je u potpunosti siguran i bezbolan tretman koji koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju , te time smanjuje obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela bez ikakvog operativnog zahvata i ne zahtjeva oporavak nakon tretmana, te nema nikakvog crvenila.

Prednost lipolasera je smanjenje problematičnih mjesta na tijelu. Tretman od 40 min može rezultirati gubitkom 2 cm na tretiranom području, dok se cijelim protokolom dolazi do višestrukog gubitka centimetara. Lipolaser je učinkovit, brz, siguran, bez boli, potiče cirkulaciju, uklanja ožiljke i strije, pogodan je i za žene i muškarce.

RADIOFREKVENCIJA djeluje na načelu kontrolirane akumulacije topline duboko u dermisu, što pospješuje lokalnu cirkulaciju, poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva i stimulira nastajanje novog kolagena. Koža postaje napetija, glatka i djeluje mlađe.

Uspješno liječi i smanjuje celulit u svim stadijima zbog snažnog stvaranja kolagena koji potiskuje i reducira celulit,smanjuje strije i masne jastučiće (lokalizirane masne naslage), te postiže lifting-efekt. 

Tretmani radiofrekvencije tijela ciljani su za trbuh, bokove, bedra, stražnjicu ili ruke.

LIMFNA DRENAŽA / PRESOTERAPIJA je nezamjenjiva terapijska metoda kod zastoja u limfnom sustavu, taloženju toksina zbog nedovoljno kretanja, oteklinama zbog nakupljanja izvanstanične tekućine, osobito u nogama, rukama i abdomenu.

Neke od prednosti medicinske limfne drenaže su: smanjenje obujma nogu, smanjenje oteklina nogu, razbijanje i razgradnja celulita (učinak se poboljšava u kombinaciji s drugim tretmanima za oblikovanje tijela), poboljšanje cirkulacije, pomoć pri učvršćivanju i zatezanju kože, pomoć pri izbacivanju toksičnih tvari iz organizma.