Adrenalinsko uzbuđenje pokraj Omiša u kanjonu moćne rijeke CETINE uz Zipline! Spuštanje kroz kanjon niz čelično uže uz obuku, osiguranu opremu i pratnju 2 vodiča za samo 299 kn/osobi!

10 prodanihMožete kupovati i dalje!

"Adrenalin rush" pokraj OMIŠA! Spustite se kroz kanjon rijeke Cetine uz ZIPline koji Vam garantira do 3h uzbuđenja i prekrasne prirode! Kupon se može iskoristiti do 01.10.2019.!

Zipline je adrenalinska zabava gdje se gosti spuštaju kroz kanjon niz čelično uže, osigurani pojasom. Avantura također uključuje obuku i kratku šetnju prirodom.

Adrenalinski poligon ZIPLINE nalazi se u kanjonu rijeke Cetine. Za prelazak cijelog poligona, uz pratnju dva vodiča, grupi od 10 gostiju treba tri sata. 

Mjesto polaska i povratka: ZIPLINE OMIŠ, J. Pupačića 4, OMIŠ. 

Zipline se nalazi 3km od Omiša, u kanjonu rijeke Cetine i sastoji se od 8 žica ukupne dužine 2100m. Prije početka izleta, grupa se nalazi u našoj agenciji gdje se upoznaju s vodičima i potpisuju izjave.

Do starta i natrag je organiziran prijevoz našim kombijem. Prije početka, grupa odlazi do poligona za obuku i svaki gost dobije opremu. Tu se nalaze 2 kratke sajle, dužine 25m, na kojoj vam vodiči pokazuju kako kočiti i ponašati se na sajli. Slijedi kratka šetnja do prve sajle, tijekom koje možete uživati u gotovo netaknutoj prirodi i u prekrasnom pogledu na kanjon Cetine.