Predivno more Baške na Krku uz odmor za dvoje na 3 dana/2 noćenja s polupansionom u Corinthia Baška Sunny by Valamar uz korištenje bazena i fitnessa u wellness centru...samo 860 kn!

86 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uljepšajte si jesen i doživite nestvarne ljepote i mediteranski ugođaj Baške... Dijete do 15 godina uključeno u cijenu na pomoćnom ležaju! Kupon vrijedi isključivo za termin od 21.09.19. do 20.10.19. Isključeni termini 26.09.-29.09.19., 05.10.19. i 11.-13.10.19.

Corinthia-Baška

Ispunjen obiteljski odmor očekuje vas u hotelu Corinthia-Baška kraj znamenite Vele plaže u Baški na samom jugu otoka Krka. Prirodni sitni šljunak, pješčano morsko dno i blagi ulaz u čisto more osvojit će vas na prvi pogled, a vašu djecu će potaknuti na prve pokušaje plivanja
Za potpuni gastronomski užitak, nudimo vam bogati bife u hotelskom show-cooking restoranu i specijalitete domaće kuhinje u modernom ambijentu bistroa Funtana u prizemlju hotela.


Hotel Corinthia-Baška iznenadit će vas vrhunski uređenim wellness centrom na 1300 m2 s unutarnjim bazenom, saunama, whirlpoolima, fitness studiom i raznolikim tretmanima.

Obiteljska zabava zajamčena je u hotelu Corinthia-Baška na 550 m2 vanjske vodene površine - na bazenu za odrasle s vodenim efektima i 2 dječja bazena.
U Wellnessu Baška na 1300 m2 sigurno ćete pronaći kutak za sebe - na prostranom unutarnjem bazenu s vodenim efektima, u dječjem bazenu, u whirlpoolima i saunama, u fitness studiju ili uz jedan od opuštajućih tretmana.


BAZENI U SKLOPU HOTELA

Iskoristite mogućnost i besplatno uživajte na vanjskim i unutarnjim bazenima hotela Corinthia Baška. Opustite se uz ležeće masaže, hidromasaže, gejzire, slapove i vodoskok na prostranom vanjskom bazenu. Djecu će zabaviti likovi žabe, dupina i morskog lava u dječjem bazenu. Nakon sunčanja na otvorenom, prebacite se u unutarnji rekreativni bazen s gejzirima, slapovima i svjetlosnim efektima, a zatim uronite u tople vodene mjehuriće whirlpoola. Opustite se u Spa relax zoni uz biljne i voćne čajeve te agrume i orašasto voće dok iščekujute blagodati jedne od naših mnogobrojnih masaža.


WELLNESS CENTAR BAŠKA

Uz nježan dodir u Wellness centru Baška oslobodite svoje tijelo i duh od svakodnevnih briga… Mirisi aromatičnog bilja zavest će Vas i povesti na opuštajuće putovanje uz luksuzne tretmane. Umirit ćemo Vaše misli i tijelo, bezbrižnim uživanjem u wellness programima, a kozmetičkim programima osvježit ćemo Vašu kožu. Naši iskusni terapeuti pomoći će Vam izabrati tretman potpuno prilagođen vašim potrebama. Kozmetika i preparati koje koristimo učinit će vašu kožu mekanom i svilenkastom, a ukoliko se odlučite za dnevni ili večernji make up zabljesnut ćete na svakom eventu.


Otkrijte Krk - otok kulture i predivnih krajolika

Krk je najdostupniji hrvatski otok s obalom povezan i cestovnim i morskim putem sa središtem u istoimenom srednjovjekovnom gradu Krku koji se tijekom ljeta pretvara u veliku pozornicu s brojnim festivalima i koncertima. Danas je ovaj zeleni otok - prepun pitoresknih mjestašaca na obali i u unutrašnjosti - živa turistička destinacija koja cijele godine gostima nudi, uz blagu klimu, i najraznolikije sadržaje. 


Otok je kao stvoren za rekreaciju; obalu i unutrašnjost isprepliću biciklističke staze savršene za istraživanje na dva kotača koje može završiti kušanjem lokalnih specijaliteta - krčke janjetine ili jela od svježe ribe.