Wellness odmor na samoj obali šumovitog poluotoka u Rapcu! Predah u Hotelu & Casa Valamar Sanfior 4* na 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe uz unutarnji bazen s pogledom na more...od 1102 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel se nalazi se na samoj obali šumovitog poluotoka s pogledom na rabački zaljev. Okružen mediteranskim zelenilom samo nekoliko minuta udaljen od starog grada Labina! Kupon vrijedi isključivo za termin od 04.09.19. do 04.10.19. Isključeni termini 13.-24.09.19. i 27.-28.09.19.

Valamar Sanfior hotel 4*

Ovaj obnovljeni romantični hotel, ovogodišnji je dobitnik nagrade „World Travel Award“ kao vodeći hotel u Hrvatskoj. Nalazi se na samoj obali šumovitog poluotoka s pogledom na rabački zaljev. 

Hotel je samo nekoliko minuta udaljen od starog grada Labina i nadomak je plažama pa stoga možete birati i kombinirati aktivnosti koje volite kako biste kreirali vlastiti nezaboravni odmor u Hrvatskoj.

BOŽANSTVENI VODENI UŽICI S POGLEDOM NA MORE

Očaravajuća plaža uz bistro more, bazeni za zabavu ili potpuno opuštanje, raskošni wellness tretmani i pogled na more od milijun dolara, sve to ima vaše savršeno mjesto za odmor - Valamar Sanfior Hotel & Casa.

UNUTARNJI BAZEN U HOTELU

Uživajte u toploj vodi unutarnjeg bazena s velikom staklenom stijenom koja pruža fantastičan panoramski pogled na more i obližnje otoke.

WELLNESS I SPA U VALAMAR SANFIOR HOTELU

Posebnost Calluna wellness centra Valamar Sanfior Hotela je unutarnji bazen s prekrasnim pogledom na more i zaljev Rapca. Uživajte u bazenu prije ili poslije turske kupelji, finske ili infracrvene saune, whirlpoola ili opuštanja u posebnoj relax zoni. Uz nadoplatu na raspolaganju su vam i mnogi tretmani za ljepotu poput refleksoterapije stopala, aromaterapije, anticelulitnih tretmana, te mnogi drugi.

Sport i rekreacija u Hotelu Valamar Sanfior 4*

Lagani jogging ili šetnja uz more sjajan su početak dana na vašem odmoru u Rapcu. U blizini su i atraktivne biciklističke staze te razne šetnjice, pa odmor možete provesti i upoznajući Istru na sasvim drugačiji način.

Posebnost wellness centra Hotela Valamar Sanfior je unutarnji bazen s prekrasnim pogledom na more i zaljev Rapca. 

Hotelu Valamar Sanfior 4*, obnovljeni romantični hotel je dobitnik nagrade „World Travel Award“ kao vodeći hotel u Hrvatskoj!