Jesensko wellness iskustvo u Vodicama na 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja uz doručak, coffee break i neograničeno korištenje fitnessa u hotelu Stella Maris za 2 osobe...od 999 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 6 godine GRATIS smještaj s roditeljima! Kupon vrijedi isključivo do 06.10.2019.

Ponuda uključuje: 3 dana/2 noćenja u komfor sobama s pogledom na more i terasom + doručak, piće dobrodošlice, coffee break, korištenje fitnessa, besplatni Wi-Fi i parking!


Hotel Stella Maris 

Hotel Stella Maris nalazi se na ulazu u grad Vodice, u mirnom području nedaleko od plaža i centra mjesta. Ovaj šarmantni hotel mješavina je modernog i tradicionalnog s lijepim detaljima.


Hotel Stella Maris ima 24 soba na tri etaže, s pogledom more i otoke ili na dvorište.
Ovaj šarmantni hotel mješavina je modernog i tradicionalnog s lijepim detaljima.

Hotel Stella Maris ima tri kategorije soba - classic, moderate i superior. Naš cilj je da se naši gosti osjećaju kao kod kuće u ovom šarmantnom i ugodnom raspoloženju hotela Stella Maris.


Superior soba

Udobna prostrana soba s bračnim krevetom ili s 2 odvojena kreveta i balkonom s francuskim prozorima s pogledom na more.
Superior sobe su smještene u 1. ili 2. katu, najprikladnije za parove s djecom, jer svaka soba ima kauč koji se može koristiti kao ležaj. Superior sobe su prostrane i udobne, opremljene tušem i balkonom s francuskim prozorima s pogledom na hotelski vrt ili Jadransko more. Sve sobe su klimatizirane i imaju TV ravnog ekrana s međunarodnim TV kanalima, udoban bračni krevet ili dva kreveta za 1 osobu (na zahtjev) i ormar. Besplatne toaletne potrepštine dostupne su u svakoj sobi.


O VODICAMA...

Razvedenost obale, s brojnim otocima, čine grad još atraktivnijim.
Njegove ljepote upoznat ćete šetajući ulicama i trgovima starim šest stoljeća. Osim toga, u Vodicama ćete uvijek naći bogatu ponudu zabavno-ugostiteljskih i rekreacijskih sadržaja.

Obavezna prethodna (prije kupnje kupona) rezervacija i provjera željenog termina 022440881, a nakon kupnje kupona obavezna i sama potvrda rezervacije uz KOD kupona na mail: info@stellamaris.hr!