Otkrijte skrivene uvale Korčule uz 3, 5 ili 7 noćenja ZA 2 OSOBE u Hotelu Korkyra 4* s POLUPANSIONOM i neograničenim korištenjem bazena, saune i teretane...od 2498 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Velu Luku zasigurno nećete zaboraviti! Uz vrhunski smještaj s pogledom na vrt ili more i uslugu bogatog buffet polupansiona, u ponudi Vas očekuje neograničeno korištenje teretane, saune i bazena, ležaljki i ručnika na bazenu i piće dobrodošlice! Dijete do 3 godine GRATIS! Kupon vrijedi od 15.09. do 30.09.2019.

Hotel Korkyra 4* nalazi se u samome centru Vele Luke, u mirnom predjelu nedaleko od gradske luke. Već je mnogo godina najznačajniji hotel u gradu, a povezuje stil života i individualnu brigu o gostu.

Cijena uključuje i : neograničeno korištenje teretane, saune i bazena, ručnika i ležaljki na bazenu!

Unutrašnjost hotela potpuno je preuređena, a također je u cijelosti obnovljena i njegova upečatljiva fasada. U hotelu se nalazi 58 dizajnerskih soba, teretana, sauna, restoran za 120 ljudi u zatvorenom dijelu i 140 mjesta na terasi, bar i bazen u unutrašnjem dvorištu.

Restoran

Jeste li probali hrvatske specijalitete? Ako niste, trebali biste to uključiti u Vaš odmor. U mnogim restoranima na otoku možete naći raznolika jela, kao rezultat kontatka koje je ovo područje imalo s mnogim zemljama i raznolikih sastojaka.

Naravno da takva jela možete pronaći u našem hotelskom restoranu. Naša kuhinja nudi mnoštvo raznolikih lokalnih specijaliteta, spravljenih na najvećem nivou. Ovo je pravi raj za gurmane! Prema želji serviramo i vegetarijanska jela.

Iskoristite kombinaciju aktivnosti i mira te sastavite svoj vlastiti program za oporavak: sauna i parna kupelj pomažu da se oslobodite stresa, i fitness centar pomoći će Vam da obnovite energiju, a na kraju si priuštite opuštajuću masažu. Školovano stručno osoblje preporučit će Vam aktivnosti koje su najprikladnije za Vas.

U hotelu postoji zona za odmor i opuštanje, ukrašena zvjezdanim nebom i opremljena grijanim klupama, a izvana se pruža predivan pogled na uvalu, šetnjicu uz more i luku.

Otok Korčula jedan od najljepših otoka na Jadranu, šesti otok po veličini i drugi po naseljenosti u Hrvatskoj (oko 16 000) stanovnika. S više od 2.600 sunčanih sati godišnje Vela Luka je najsunčanije mjesto na cijelom Jadranu. Obrasla je vinogradima, maslinama, smokvama i borovima. Vela Luka se može pohvaliti panoramskim pogledom i pogodnom mediteranskom klimom, ali iznad svega kristalno plavim morem, posebno na obližnjem otoku Proizdu, kojeg je Hrvatska turistička zajednica 2007. godine proglasila plažom godine.