PodržimoNaše

Tajna ljepote u Zagrebu otkriva Vam LIVING FIT program transformacije uz 34 vrhunska tretmana kojim se se tope masne naslage, zateže koža i reducira celulit + HIFU tretman GRATIS...799 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U program su uključena 34 naju��inkovitija tretmana koji se provode kontinuiranim dolascima kroz mjesec dana, dva do tri puta tjedno, a u dogovoru i prema savjetima stručnog osoblja! Kupon se može iskoristiti do 30.11.2019.!

GRATIS: po prvi puta darujemo gratis HIFU tretman jedne male zone u vrijednosti 400 kn: izbor između bora oko očiju, nazolabijalnih bora (bore od nosa prema usnama), jedanaestice (bore koje idu od nosa prema čelu), gornji ili donji kapci!


LIVING FIT PROGRAM POTPUNE TRANSFORMACIJE!

Vježbajte s nama, otopite masne naslage, utegnite kožu i reducirajte celulit!

LIVING FIT PROGRAM namijenjen je klijenticama koje su spremne na potpunu transformaciju i  žele smršaviti do 30 kg ili izgubiti veći obujam te više konfekcijskih brojeva. Program omogućuje istovremeno otklanjanje suvišnih kilograma, smanjenje obujma tijela, učvršćivanje tonusa tijela, otklanjanje celulita te vraćanje elasticiteta koži.

Program također uključuje: individualno savjetovanje uz prvi inicijalni pregled gdje ćemo zajedno odrediti Vaše ciljeve; individualni plan prehrane sastavljen od strane nutricionista; redovno mjerenje opsega tijela jedan puta tjedno; body scan analizu tijela gdje ćete dobiti sve potrebne informacije o trenutačnom stanju Vašeg tijela i organizma.

LIVING FIT PROGRAM započinjemo body scan analizom tijela i mjerenjem obujma ruku, nogu, trbuha, bokova i bedara. Body scan analiza tijela vrši se najnovijim medicinskim uređajem OMRON HBF 516, a uključuje informacije o tjelesnoj težini, Body Mass Index-u (odnosu između visine i težine), postotku i raspodjeli masnih tkiva u organizmu i visceralne masnoće (masnoće koja se nakupila oko unutarnjih organa u abdominalnoj šupljini), postotak mišićnog tkiva, dnevne proteinske i kalorijske potrebe te Body Age (starost organizma).


NAJNOVIJA THERMO KAPSULA ZA VJEŽBANJE S INFRACRVENIM SVJETLOM služi za mršavljenje i oblikovanje tijela, u njoj se vježba na temperaturi od 37 ° C pod utjecajem infracrvene svijetlosti i cromo terapije što omogućava izuzetne rezultate kod gubitka tjelesne težine i opsega na najkritičnijim točkama tijela (trbuh, bokovi, stražnjica, bedra). Zbog posebnih uvjeta (temperatura 37 ° C i infracrvene zrake) vježba se samo 20 do 25 minuta a tijelo potroši do 1.500 kcal, što je 3 do 4 puta više masti nego kod obične vježbe. 


Posljedica je brži gubitak tjelesne težine i opsega mjerljivog u centimetrima. Kombinacija infracrvenih zraka i aktivne vježbe je i jedini prirodni, znanstveno dokazani način, koji omogućuje lokalizirano smanjenje potkožne masti. Stanice se obnavljaju, krvne i limfne žile se regeneriraju, što je temelj za poboljšanje prokrvljivanja i time i otklanjanja celulita. U samo 4-tjedna može se izgubiti do jedan konfekcijski broj i osjetno poboljšati oblik i izgled tijela. 

Vježbe su prilagođene svakoj klijentici posebno s obzirom na zdravstveno stanje, godine i rezultate koje želi postići.


2D vakumskom kriolipolizom započinjemo tretiranje gustog masnog tkiva. To je nova revolucionarna metoda gubitka masnih naslaga, koja je proglašena glavnim tehnološkim napretkom u novije vrijeme te dostojnom zamjenom kirurškoj liposukciji zbog čega se još naziva i liposukcijom bez noža. Princip rada je vakuumski sistem usisavanja masnog tkiva(5 kPa), a ovisno o njegovoj debljini ono se tretira na 5°C do -10°C. Prilikom tretmana masne stanice se usred niske temperature počinju kristalizirati te se pokreće proces prirodnog uklanjanja iz organizma koji postepeno smanjuje debljinu masnog sloja. Najnovija 2D vakumska kriolipoliza zbog svoja dva aplikatora vrlo je učinkovita jer se u pola sata mogu tretirati čak dva područja. Važno je naglasiti da se samo jednim tretmanom gubi do 25% masnih stanica što ovaj tretman čini najbržim tretmanom za otapanje masnih naslaga.

LIPO LASER je inovacija u laserskoj tehnologiji koju još nazivaju i 'liposukcijom' bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo. Naš diodni laser najnovije generacije ima 14 dioda koje se postavljaju na ciljana područja tretiranja a samim laserom prodire se do 9 mm potkožno, te se zatim direkno razbijaju masne stanice i ubrzava metabolizam. Masti razbijene laserom tijelo prirodno izlučuje kroz probavni sustav ili putem limfe. Radi se o neinvazivnom laseru niske frekvencije, takozvanom hladnom laseru, koji ne proizvodi toplinu na tkivu pa se zato može primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.


Vakuumska vreća je hladni, biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita i sužavanja obujma tijela. Prednost ovog tretmana u odnosu na druge je što daje brze efekte, koji su vidljivi odmah nakon prvoga tretmana! Tretman vakuumskom vrećom traje 60 minuta.


4D kavitacijom sa samokontrolom rada čime se dozira dubina ultrazvučnih valova te je na taj način tretman ne samo učinkovit nego i vrlo siguran za okolna tkiva i živce, djelujmo na odstranjivanje viška vode, masnoće te celulita. 4D inovativna tehnologija sa čak 4 sonde integrirane u jednu veliku sondu (4 u 1) omogućava da se tretmanom zahvati velika površina tijela koja se tretira te su stoga rezultati puno brži i učinkovitiji.

Nakon tretmana 4D kavitacije svakako ćemo napraviti limfnu drenažu kako bi stimulirali metabolizam te kroz limfni sustav djelovali na ubrzano izlučivanje otpadnih materija i viška tekućine iz organizma (lica i tijela). Ukoliko ste se pak odlučili za jednu od naših radiofrekvencija tijela zasigurno ćemo pronaći onu koja će najbolje odgovarati Vašoj koži. 

Body former/elektrostimulacija uz pomoć mikrostruje na brz i efikasan način ukloniti će masne naslage, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. Poznat je i pod nazivom 'pasivna gimnastika' jer su njegove prednosti mnogobrojne. Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 7-8 sati naporne vježbe. 

Vibracijska platforma relativno je nov pristup fizičkoj aktivnosti. Bazira se na naprednoj vibracijskoj tehnologiji koju mogu koristiti ljudi svih uzrasta, načina života i fizičkih sposobnosti. Zbog ograničenog kretanja kod tradicionalnih vježbi prosječno samo 30-40% mišične mase može biti iskorišteno, dok se kod vibracijskog treninga angažira izmedu 95% i 97% mišičnih vlakana. To znači da se duboki mišići i mišići stabilizatori koji se inače teško i dugo vježbaju, također stimuliraju.