Ljeto traje dulje uz odmor na samoj plaži, Krilo Jesenice kraj Splita na 2, 5 ili 7 noćenja s POLUPANSIONOM i WELLNESSOM u hotelu Krilo za 2 OSOBE već od 1399 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte između 2, 5 ili 7 noćenja i priredite si odmor za pamćenje... Ponuda uključuje polupansion za dvije osobe s uključenim pićem po osobi prvu večer na večeri (čaša pića po izboru) i pićem dobrodošlice, šampanjcem u sobi, 30 minuta besplatnog korištenja saune za dvoje i 2x 20 minuta besplatne masaže! Kuponi su iskoristivi u periodu od od 07.09. do 31.10.2019.!

Hotel Krilo je miran obiteljski hotel koji se nalazi u Krilu Jesenice. Hotel raspolaže s 3 jednokrevetne sobe, sa 5 dvokrevetnih i 9 trokrevetnih soba, s pogledom na more i privatnim a la carte restoranom.

Nalazi se na samoj plaži, u centru malog dalmatinskog mjesta Krilo Jesenice, 14 km južno od Splita. To je idealno mjesto za obiteljski odmor, mlađe i starije parove koji žele miran odmor. Također je idealan ako trebate kratku pauzu na putovanju prema Makarskoj, Međugorju ili Dubrovniku.

Ponuda uključuje polupansion za dvije osobe s uključenim pićem po osobi prvu večer na večeri (čaša pića po izboru) i pićem dobrodošlice, šampanjcem u sobi, 30 minuta besplatnog korištenja saune za dvoje ili pak 2x 20 minuta besplatne masaže!


PRIJE kupnje obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na e-mail: booking@hotelkrilo.com ili na br.tel.:+385 21 278 305 te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.