Zalazak ljeta u Crikvenici uz 3 dana/2 noćenja za 2 osobe i 1. dijete do 12 g. ili 6 dana/5 noćenja za 2 osobe i dvoje djece do 12 g. na bazi polupansiona u Paviljonu Ad Turres... od 669 kn!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Povedite svoju obitelj i produžite ljetni odmor bar još malo! U ponudi 3 dana/2 noćenja prvo dijete do 12 godina je GRATIS, a u ponudi 6 dana/5 noćenja dvoje djece do 12 godina! Kupon vrijedi do 28.09.2019.

Paviljoni Ad Turres*** nalaze se u neposrednoj blizini hotela Ad Turres na ulazu u Crikvenicu, blizu glavne prometnice. Okruženi su prekrasnom borovom šumom i mediteranskim raslinjem...

Paviljoni Ad Turres*** sastoje se od 10 paviljona, svaki sa 27 soba. Sobe imaju tuš/WC, klimu, Wi-Fi, SAT TV, balkon.

U sklopu paviljona nalazi se bazen, smješten uz centralni restoran, a u blizini plaža (450m).

Za ljubitelje sporta nedaleko se nalaze tenis tereni, igralište za mali nogomet, stolni tenis, mini-golf, a za one željne avanture u neposrednoj blizini je i adrenalinski park.

U sklopu paviljona: recepcija (u hotelu), sef na recepciji hotela, klimatizirani restoran. parking (nečuvano, besplatno za goste), Wi-Fi, otvoreni bazen (cca. 15.06. - 15.09.)

U blizini, kod hotela Omorika (cca. 300m), nalaze se sportski tereni - tenis igrališta, igralište za mali nogomet, mini-golf, stolni tenis i adrenalinski park.

Šljunčana plaža je na oko 450m od hotela i paviljona. Na plaži je moguće iznajmiti ležaljke, suncobrane, pedaline i druge rekvizite te isprobati neki od brojnih sportova na vodi.

Ispred hotela Omorika (cca 300 m) je stanica turističkog vlakića koji vozi do centra Crikvenice u ljetnim mjesecima.