Sve što je vašem licu potrebno nakon ljeta - hidratacija i zatezanje u 3 ili 5 dolazaka u Centru zdravlja i ljepote Mia u Splitu! 3 hidratacije sa maderoterapijom ili 5 maderoterapija već od 245 kn!

Puna cijena 600 kn
Ušteda 56%
Cijena 245 kn
Uštedi još 13 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 13 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 15% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Vratite koži svoga lica svježinu i sjaj! Priuštite si vrhunski tretman kakav i zaslužujete u salonu Maja u Splitu! Kupon vrijedi do 15.11.2019.

Centar zdravlja i ljepote Mia prvi je centar organske kozmetike u Splitu i prava poslastica za sve ljubitelje ljepote, zdravlja i organskih sastojaka...

Pogledajte i facebook stranicu Centra ljepote Maja klikom OVDJE!

U ponudi su 2 paketa:

paket od 3 hidratacije lica sa maderoterapijom lica - tretman traje 45 minuta

paket od 5 maderoterapija lica - svaki tretman traje 30 minuta

MADEROTERAPIJA LICA

Ono što maderoterapiju lica razlikuje od ostalih tretmana lica je to što ima iznenađujuće rezultate kod svih dobnih skupina. Maderoterapija lica se izvodi se manjim rolerima te se tako stimulira krvotok, limfa te potiče se stvaranje kolagena i elastina u koži. Rezultat je manje bora, eliminacija natečenih donjih kapaka, smanjenje podbratka i općenito se svjež, zdraviji izgled kože lica.

Maderoterapija je savršen izbor za one koji se žele opustiti te uz to smanjiti bore te osloboditi kožu lica, vrata i dekoltea od toksina.  Ova masaža, osim što opušta um i mišiće lica, pomaže aktivirati fibroblaste koji će proizvesti više kolagenskih i elastičnih vlakana. Pravilni pokreti utječu na mišićno tkivo, cirkulacijski i limfni sustav, što povećava opskrbu hranjivim tvarima i kisikom u stanicama.

Radi sporije cirkulacije do koje dolazi starenjem, stanice u koži lica dobivaju sve manje kisika i radi toga slabije funkcioniraju. Količina kisika u stanicama je razlog radi kojeg se bolesti kože ili starenje razvijaju brže ili sporije. Upravo zbog toga što maderoterapija povećava opskrbu kože kisikom, lice dobiva svjež i mladolik izgled. Naime, glavni problem manjka kisika u koži je smanjenje proizvodnje kolagena radi čega nastaju bore i mlohavost kože.

Nakon određene serije tretmana, rezultati su sljedeći: zatezanje i bolji tonus. preoblikovanje lica, proizvodnja elastina i kolagena, poboljšanje cirkulacije, povećanje opskrbe kisikom, osvježenje kože lica i nestanak sitnih bora, smanjenje „vrećica“ i oticanje ispod očiju.

Informacije i rezervacije kupona mogu se obaviti na br. mob: 099 8759650 cijeli dan, uz KOD i ID kupona po primitku.