Ugrabite jedan od atraktivnih paketa MADEROTERAPIJE u Centru zdravlja i ljepote Mia u Splitu, ovisno o željenom trajanju i području tretmana! Dio tijela, cijelo tijelo, leđa... već od 245 kn!

Puna cijena 600 kn
Ušteda 55%
Cijena 245 kn
Uštedi još 13 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 13 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 15% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Jedan od najpopularnijih i najučinkovitijih tretmana mršavljenja, oblikovanja i gubitka celulita pomoći će vašem tijelu i zdravlju! Kupon vrijedi do 15.11.2019.

Centar zdravlja i ljepote Mia prvi je centar organske kozmetike u Splitu i prava poslastica za sve ljubitelje ljepote, zdravlja i organskih sastojaka...

Pogledajte i facebook stranicu Centra ljepote Maja klikom OVDJE!


U ponudi na izboru su:

5 maderoterapija tijela - 30 minuta (dio tijela po izboru - trbuh, ruke, noge)

5 maderoterapija tijela - 40 minuta cijelo tijelo

5 maderoterapija leđa u terapeutske svrhe - 30 minuta

5 maderoterapija leđa - 30 minuta + 5 medicinskih ručnih masaža leđa - 30 minuta

10 maderoterapija cijelog tijela - 45 minuta 

MADEROTERAPIJA

Upotrebljava se sa ciljem da oblikuje figuru. Prednost korištenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viškom vode. Tehnika podrazumijeva seriju pokreta koji se ponavljaju koristeći preko deset različitih drvenih elemenata. Primjenjujući ove elemente na kožu, mišiće, masne naslage, bore i celulit, stimuliramo limfni sistem tijela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina potice metabolizam na sagorijevanje masti. Također, razbijaju se džepovi upornog celulita!