Ugrabite jedan od atraktivnih paketa MADEROTERAPIJE u Centru zdravlja i ljepote Mia u Splitu, ovisno o željenom trajanju i području tretmana! Dio tijela, cijelo tijelo, leđa... već od 245 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedan od najpopularnijih i najučinkovitijih tretmana mršavljenja, oblikovanja i gubitka celulita pomoći će vašem tijelu i zdravlju! Kupon vrijedi do 15.11.2019.

Centar zdravlja i ljepote Mia prvi je centar organske kozmetike u Splitu i prava poslastica za sve ljubitelje ljepote, zdravlja i organskih sastojaka...

Pogledajte i facebook stranicu Centra ljepote Maja klikom OVDJE!


U ponudi na izboru su:

5 maderoterapija tijela - 30 minuta (dio tijela po izboru - trbuh, ruke, noge)

5 maderoterapija tijela - 40 minuta cijelo tijelo

5 maderoterapija leđa u terapeutske svrhe - 30 minuta

5 maderoterapija leđa - 30 minuta + 5 medicinskih ručnih masaža leđa - 30 minuta

10 maderoterapija cijelog tijela - 45 minuta 

MADEROTERAPIJA

Upotrebljava se sa ciljem da oblikuje figuru. Prednost korištenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima i viškom vode. Tehnika podrazumijeva seriju pokreta koji se ponavljaju koristeći preko deset različitih drvenih elemenata. Primjenjujući ove elemente na kožu, mišiće, masne naslage, bore i celulit, stimuliramo limfni sistem tijela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina potice metabolizam na sagorijevanje masti. Također, razbijaju se džepovi upornog celulita!