Barcode Mitra i Zagreb Burger Festival powered by TABASCO® donose Vam neodoljive Vege burgere - 2x vege burgera + 2 šungit vode za 2 osobe i samo 89 kn!

8 prodanihMožete kupovati i dalje!

Po čemu se naš vege burger razlikuje od običnog burgera? 1. Boljeg je okusa. 2. Bolji je za tebe! Ponuda uključuje 2 vege burgera po izboru (zeleni, žuti, crveni ili smeđi) i 2 šungit vode od 0,33 L! Kupon se može iskoristiti isključivo od 12 h do 21 h, u periodu od 12.09. do 22.09.2019.

Tražiš ljubav na prvi GRIZ?

Dođi na dejt s Barcode Mitra na Zagreb Burger Festivalu POWERED BY TABASCO® da te osvojimo s našim legendarnim vege burgerima!

Barcode je oznaka kao takva, a Mitra znači svjetlost ili ti ga sunce; što nas u prijevodu dovodi do barcoda svjetlosti pri čemu se misli na svjetlost koja se nalazi u svima nama. 

A na ovim našim prostorima u prijevodu znači i kafana kod mene.

U našem restoranu svakodnevno pripremamo burgere, sokove od svježih  dravih namirnica. Nudimo vam posebne zelene, crvene, žute te smeđe burgere! Dođite i uvjerite se i sami! 

Čekamo te od 12 h do 21 h! 

ŠUNGIT VODA

Šungit je jedinstveni mineral u svijetu star oko 2 milijarde godina, crne boje i nalik ugljenu. Sadrži prirodne fulerene, novootkrivenu alotropsku modifikaciju ugljika C (Nobelova nagrada za kemiju 1996.). Fulereni su otkriveni još jedino u svemiru u prašini zvijezde udaljene 6.500 svjetlosnih godina.

Znanstvenici koji su istraživali šungit proglasili su ga za čudotvoran mineral i lijek 21. stoljeća. Sadrži: ugljik, 20-95%; silicij, 5-60%; aluminij, do 4%; željezo, do 3,5%; magnezij, do 3,5%; kalij, do 12%; sumpor, do 1,2%, i još mnogo mikro i makroelemenata.

Svojstva su mu izuzetna. Uništava i apsorbira sve tvari koje su štetne živim bićima, a sve korisno regenerira i koncentrira. Stoga ga se koristi kao pomoć u borbi s raznim bolestima.

ZAGREB BURGER FESTIVAL

Dinamičan jedanaestodnevni  gastro program, praćen atraktivnim glazbenim događanjima očekuje domaće i strane posjetitelje na zagrebačkom Strossmayerovom trgu od 12. do 22.09. Zagreb Burger Festival powered by TABASCO® poželjet će dobrodošlicu svim ljubiteljima slasnih i sočnih burgera, koji će u bogatoj ponudi birati svoje favorite. Ove godine najnovije trendove u spravljanju mnogima omiljenih delicija predstavit će dvadesetak burger majstora iz Zagreba, Rijeke, Osijeka i Ljubljane. Na svoje će doći i vegetarijanci, očekuje ih odlična vegetarijanska ponuda.  U pripremi su i gastro natjecanja te izbor najboljeg burger majstora uz dodatne sadržaje  za djecu.