Barcode Mitra i Zagreb Burger Festival powered by TABASCO® donose Vam neodoljive Vege burgere - 2x vege burgera + 2 šungit vode za 2 osobe i samo 89 kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Po čemu se naš vege burger razlikuje od običnog burgera? 1. Boljeg je okusa. 2. Bolji je za tebe! Ponuda uključuje 2 vege burgera po izboru (zeleni, žuti, crveni ili smeđi) i 2 šungit vode od 0,33 L! Kupon se može iskoristiti isključivo od 12 h do 21 h, u periodu od 12.09. do 22.09.2019.

Tražiš ljubav na prvi GRIZ?

Dođi na dejt s Barcode Mitra na Zagreb Burger Festivalu POWERED BY TABASCO® da te osvojimo s našim legendarnim vege burgerima!

Barcode je oznaka kao takva, a Mitra znači svjetlost ili ti ga sunce; što nas u prijevodu dovodi do barcoda svjetlosti pri čemu se misli na svjetlost koja se nalazi u svima nama. 

A na ovim našim prostorima u prijevodu znači i kafana kod mene.

U našem restoranu svakodnevno pripremamo burgere, sokove od svježih  dravih namirnica. Nudimo vam posebne zelene, crvene, žute te smeđe burgere! Dođite i uvjerite se i sami! 

Čekamo te od 12 h do 21 h! 

ŠUNGIT VODA

Šungit je jedinstveni mineral u svijetu star oko 2 milijarde godina, crne boje i nalik ugljenu. Sadrži prirodne fulerene, novootkrivenu alotropsku modifikaciju ugljika C (Nobelova nagrada za kemiju 1996.). Fulereni su otkriveni još jedino u svemiru u prašini zvijezde udaljene 6.500 svjetlosnih godina.

Znanstvenici koji su istraživali šungit proglasili su ga za čudotvoran mineral i lijek 21. stoljeća. Sadrži: ugljik, 20-95%; silicij, 5-60%; aluminij, do 4%; željezo, do 3,5%; magnezij, do 3,5%; kalij, do 12%; sumpor, do 1,2%, i još mnogo mikro i makroelemenata.

Svojstva su mu izuzetna. Uništava i apsorbira sve tvari koje su štetne živim bićima, a sve korisno regenerira i koncentrira. Stoga ga se koristi kao pomoć u borbi s raznim bolestima.

ZAGREB BURGER FESTIVAL

Dinamičan jedanaestodnevni  gastro program, praćen atraktivnim glazbenim događanjima očekuje domaće i strane posjetitelje na zagrebačkom Strossmayerovom trgu od 12. do 22.09. Zagreb Burger Festival powered by TABASCO® poželjet će dobrodošlicu svim ljubiteljima slasnih i sočnih burgera, koji će u bogatoj ponudi birati svoje favorite. Ove godine najnovije trendove u spravljanju mnogima omiljenih delicija predstavit će dvadesetak burger majstora iz Zagreba, Rijeke, Osijeka i Ljubljane. Na svoje će doći i vegetarijanci, očekuje ih odlična vegetarijanska ponuda.  U pripremi su i gastro natjecanja te izbor najboljeg burger majstora uz dodatne sadržaje  za djecu.