Pansion Stari Grad smješten je u blizini svih poznatih sarajevskih znamenitosti kao što su: gradska vijećnica, Muzej grada Sarajeva, Gazi Husrev-begova džamija...Rok iskoristivosti kupona je 17.11.2019.!

Pansion Stari Grad je mali luksuzni sarajevski hotel koji se nalazi u srcu  starog dijela  grada. Smješten je u blizini svih poznatih sarajevskih znamenitosti kao što su: gradska vijećnica, Muzej grada Sarajeva, Gazi Husrev-begova džamija, stara pravoslavna crkva,Katedrala Srca Isusova, Aškenaška sinagoga i još mnogo poznatih kulturnih obilježja.


 Pansion Stari Grad postoji od 2007 godine i nudi smještaj  u stilu osmanske i bosanske arhitekture.   Pri ulasku u Pansion primjetit ćete specifičnu bosansku izgradnju koje ce vas odvesti natrag u period Osmanskog vladanja.  Topla dobrodošlica će vas dočekati trenutkom ulaska u pansion. Imat ćete osjećaj da je ovo vaš drugi dom!

Pansion nudi 10 prelijepih i jako udobnih  soba –  apartman za 4 osobe,  trokrevetne, dvokrevetne i  jednokrevetne sobe. Besplatna internet mreža je moguća u cijelom objektu. Sve sobe su nepušačke i svaka soba posjeduje privatno kupatilo, kablovski TV program, klimatizirani uređaj, besplatnu internet konekciju, protivpožarni alarm, grijanje te ostale hotelske sadržaje kao što su: besplatni toaletni proizvodi, fen, usluga raspremanja soba i doručak u sobi.

 

Najznačajniji obrok da započnete dan je doručak i Pansion Stari Grad servira švedski sto za  doručak u salonu i na terasi . Terasa i sobe imaju prelijep pogled na poznatu olimpijsku planinu Trebević.


Ako dolazite u Sarajevo, Pansion Stari Grad je najbolje mjesto za vas. Osoblje koje govori više jezika je 24 sata dostupno narecepciji . Na recepciji možete dobiti besplatne mape , upute i informacije  o obilasku grada. Parking je pod kontrolom čuvara i video nadzora , nalazi se  uz pansion i dodatno se plaća.