Panoramski pogled i priroda koja ostavlja bez daha! 3 dana/2 noćenja za 2 osobe, doručak, večera, desert i druge pogodnosti u Restoranu i pansionu Panorama u Olovu u BIH-a uz 55% popusta!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na zapadnoj olovskoj kapiji, sa koje se pruža beskrajno lijep pogled na olovsku kotlinu, uz sami magistralni put Sarajevo-Tuzla, smješten je moderan restoran-pansion Panorama!

Restoran - pansion PanoramA u svom sklopu pruža usluge noćenja kapaciteta deset ležaja u dvije dvokrevetne i dvije trokrevetne sobe.

Sobe Panorame smještene su na samoj državnoj prometnici koja povezuje Sarajevo s Tuzlom. Restoran nudi bosanske specijalitete, a s terase se pruža prekrasan pogled na dolinu.

Ponuda uključuje:

3 dan /2 noćenja za 2 osobe + doručak + večeru i desert
popust za korištenje zatvorenog bazena i SPA u rekreativnom centru Aquaterm koji se nalazi nedaleko od Motela.

Sve smještajne jedinice sadrže TV s kabelskim programima, vlastitu kupaonicu i prostor za sjedenje. Usluge pranja rublja i glačanja dostupne su na zahtjev.

Gosti se mogu opustiti u velikom dvorištu s klupama, fontanom i dječjim igralištem, na kojem su dostupne ljuljačke, klackalica i pješčenjak.

Pročitajte zanimljivu reportažu sa mini turneje po BIH - Bijambare, Olovo i Vareš!

U okolici se nalazi nekoliko termalnih izvora. Najbliži spa centar udaljen je 800 metara, a nudi unutarnji i vanjski bazen te masažne tretmane.

Preporučavamo:

Splavarenje na rijeci Krivaji, udaljenoj 400 metara od objekta PanoramA,
ribolov na 4 obližnje rijeke.
pješačke staze na planinama Konjuh i Romanija ima oko 800 metara.


Dođite i podijelite sa nama nezaboravni ugođaj ljepote, kojom je okružena Panorama i uvjerite se u njenu bogatu i raznovrsnu kulinarsku ponudu, u kojoj je već uživala domaća i strana klijentela!

PANORAMA je doista jedna i jedina! Uvjerite se i Vi, kao što su se uvjerile stotine naših gostiju prije Vas!