Okusite i Vi vrhunska vegetarijanska jela iz Vege Lege! Prvi i jedini vegetarijanski snack bar u Osijeku poziva Vas na bogatu platu za 2 osobe i pravi gurmanski užitak za samo 89 kn!

23 prodanaMožete kupovati i dalje do max. 50 kupona!

Vege Lege je prvi i jedini objekt brze veganske prehrane u Osijeku! Plata uključuje pljeskavice, kobasice, falafel, krokete, pomfrit, lepinjice, hummus, salate i umake. Kupon vrijedi do 31.10.2019.

Vege Lege je prvi vegetarijanski snack bar u gradu, radi punom parom već pet godina, i to u srcu Osijeka – na Gajevom trgu 4.

Ako se pitate kako se to dogodilo, pa zapravo – vrlo jednostavno… Oduvijek smo gurmani koji sanjare o pripremanju fine klope za sve ljude dobre volje.  I tako, malo po malo, njegujući ljubav prema svim živim stvorenjima te prema Zemlji i plodovima koje nam daje, došli smo do ideje otvoriti snack bar u kojemu ćemo nuditi zanimljive varijante dobro poznatih „brzih jela“, ali i onih zdravijih varijanti poput svježih juha i voćnih delicija.

Vege Lege nudi svježe i ukusne zalogaje namijenjene ne samo veganima i vegetarijancima već smo tu za sve gurmane koji vole istinski uživati u bogatim okusima i vedroj atmosferi.

Naš prostor odiše vedrinom i optimizmom ljubaznog osoblja, koje je uvijek spremno odgovoriti na sva Vaša pitanja. Ukoliko trebate catering ili dostavu, stojimo na raspolaganju.

Jedan od ljepših poklona jest i priznanje kojim je Vege Lege uvršten među 4 HIT mjesta u Osijeku koja svakako treba posjetiti.

5 razloga zašto posjetiti Vege Lege:

1. Hit mjesto! - Dizajnerica i stilistica Manuela Lovrenčić izabrala je snack bar Vege Lege kao jedno od četiri hit mjesta koje ne smijete zaobići u Osijeku!

2. Vege lege snack bar nije samo za vegane! - Vege Lege, kao snack bar, nije namijenjen isključivo veganima i vegetarijancima, već svim ljudima koji vole uživati u ukusnoj hrani koja je zdravija od kombinacija na koje su inače navikli. Hamburgere, tortilje i sendviče možete pronaći i u drugim restoranima, no samo u Vege Lege s uvijek posebno osmišljenim sastojcima.

3. Umaci, umaci, umaci! - Veselo carstvo vaših vege umaka čine: senf, kečap, iBi, majoneza, American, tartar. Vege Lege kuhari sami spravljaju umake prema svojim tajnim recepturama!

4. Ekološko podrijetlo i miroljubiva zemljoradnja! - Svi su sastojci dobiveni miroljubivom zemljoradnjom i kontroliranog su ekološkog podrijetla (uključujući i začine). O svakoj se biljci vodi posebna briga te ju se njeguje posebnom pažnjom sve dok nije potpuno zrela za berbu i preradu prirodnim putem u neke od najukusnijih proizvoda.

5. Legalafel tajne recepture! - Vege Lege snack bar jedino je mjesto u Osijeku i okolici gdje možete pojesti poseban slavonski falafel ili, kako ga mi volimo zvati, Legalafel jer smo ga prilagodili Vege lege receptu!