Okusite i Vi vrhunska vegetarijanska jela iz Vege Lege! Prvi i jedini vegetarijanski snack bar u Osijeku poziva Vas na bogatu platu za 2 osobe i pravi gurmanski užitak za samo 89 kn!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vege Lege je prvi i jedini objekt brze veganske prehrane u Osijeku! Plata uključuje pljeskavice, kobasice, falafel, krokete, pomfrit, lepinjice, hummus, salate i umake. Kupon vrijedi do 31.10.2019.

Vege Lege je prvi vegetarijanski snack bar u gradu, radi punom parom već pet godina, i to u srcu Osijeka – na Gajevom trgu 4.

Ako se pitate kako se to dogodilo, pa zapravo – vrlo jednostavno… Oduvijek smo gurmani koji sanjare o pripremanju fine klope za sve ljude dobre volje.  I tako, malo po malo, njegujući ljubav prema svim živim stvorenjima te prema Zemlji i plodovima koje nam daje, došli smo do ideje otvoriti snack bar u kojemu ćemo nuditi zanimljive varijante dobro poznatih „brzih jela“, ali i onih zdravijih varijanti poput svježih juha i voćnih delicija.

Vege Lege nudi svježe i ukusne zalogaje namijenjene ne samo veganima i vegetarijancima već smo tu za sve gurmane koji vole istinski uživati u bogatim okusima i vedroj atmosferi.

Naš prostor odiše vedrinom i optimizmom ljubaznog osoblja, koje je uvijek spremno odgovoriti na sva Vaša pitanja. Ukoliko trebate catering ili dostavu, stojimo na raspolaganju.

Jedan od ljepših poklona jest i priznanje kojim je Vege Lege uvršten među 4 HIT mjesta u Osijeku koja svakako treba posjetiti.

5 razloga zašto posjetiti Vege Lege:

1. Hit mjesto! - Dizajnerica i stilistica Manuela Lovrenčić izabrala je snack bar Vege Lege kao jedno od četiri hit mjesta koje ne smijete zaobići u Osijeku!

2. Vege lege snack bar nije samo za vegane! - Vege Lege, kao snack bar, nije namijenjen isključivo veganima i vegetarijancima, već svim ljudima koji vole uživati u ukusnoj hrani koja je zdravija od kombinacija na koje su inače navikli. Hamburgere, tortilje i sendviče možete pronaći i u drugim restoranima, no samo u Vege Lege s uvijek posebno osmišljenim sastojcima.

3. Umaci, umaci, umaci! - Veselo carstvo vaših vege umaka čine: senf, kečap, iBi, majoneza, American, tartar. Vege Lege kuhari sami spravljaju umake prema svojim tajnim recepturama!

4. Ekološko podrijetlo i miroljubiva zemljoradnja! - Svi su sastojci dobiveni miroljubivom zemljoradnjom i kontroliranog su ekološkog podrijetla (uključujući i začine). O svakoj se biljci vodi posebna briga te ju se njeguje posebnom pažnjom sve dok nije potpuno zrela za berbu i preradu prirodnim putem u neke od najukusnijih proizvoda.

5. Legalafel tajne recepture! - Vege Lege snack bar jedino je mjesto u Osijeku i okolici gdje možete pojesti poseban slavonski falafel ili, kako ga mi volimo zvati, Legalafel jer smo ga prilagodili Vege lege receptu!