PodržimoNaše

Izlet i kava u Italiji uz Best Travel! Jednodnevno putovanje 08.10. u Trst i slikoviti dvorac Miramare s autobusnim prijevozom iz Zagreba i turističkim pratiteljem, za samo 195 kn/osobi!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za praznik 08.10. počastite se slatkim i kratkim izletom u Italiju, gdje će Vas ljepote Trsta i dvorca Miramare očarati! Kupon vrijedi isključivo za 08.10.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 6:30, (Karlovac 7:00 – Petrol, Vrata Jadrana u 8:30) Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Po dolasku do dvorca Miramare slijedi razgled.

Dvorac je dao sagraditi habsburški nadvojvoda Maksimilijan 1860. godine. Samo sedam godina kasnije pogubljen je u Meksiku  kao meksički car.  Njegova supruga Charlotte, vratila se u dvorac i u njemu poludjela. Osim prostorija koje se obilaze, posebnu pozornost privlače i vrlo lijepi vrtovi koji okružuju sam dvorac. Neke priće govore o tome da je u dvorcu voljela odsjedati carica Sisi.

Nakon razgleda nastavljamo vožnju do Trsta, glavnoga grada talijanske regije Friuli-Venezia Giulia i obilazak njegovog središta: Via Mazzini – Piazza della Borsa – Piazza dell’Unità d’Italia – brežuljak San Giusto. Trst je postao pravi kulturni centar i više nije poznat samo po trgovini kao u nekadašnje doba.

Prošećite do sajma čokolade i uživajte u slatkim mirisima i okusima jedne od najomilljenijih delicija.

Poslastica za gurmane- posjetite jedan od bolje opremljenih Restoran&delikatesa Eataly na rivi i uživajtenu sjajnoj ponudi hrane i vina.

Slijedi slobodno vrijeme za šetnju gradom, capuccino ili odlazak u shopping.

Polazak iz Trsta oko 17 sati.