PodržimoNaše

Idealna zabava za djecu i odrasle u zabavnom parku minijatura! Best Travel vodi Vas na jednodnevni izlet s prijevozom u Klagenfurt i Minimundus 08.10. za samo 185 kn/osobi!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite svijet u malom gdje je postavljeno 170 minijaturnih građevina iz pedeset država svijeta! Kupon za putovanje vrijedi isključivo za 08.10.2019.

Svijet u malom na Wörtherseeu. Izgradili su ga profesionalni graditelji modela i visoka tehnička učilišta od izvornih materijala. Najveći je model Bazilike Sv. Petra u Rimu, a najviši CN tornja iz Toronta. Osobito zanimljivi su među ostalima katedrala “Sagrada Familia” iz Barcelone, te Space Shuttle, koji svakog sata demonstrira start uz dim i vatru te se podiže tri metra iznad zemlje.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 7.00 sati. 

Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora.  Po dolasku razgled grada uz pratitelja putovanja: katedrala Sv. Trojstva, Alter Platz, stara i nova vijećnica, Landhaus, Sv. Egid, Neuer Platz sa fontanom zmaja… 

Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za vlastite programe, te odlazak za MINIMUNDUS-poznate svjetske građevine u malom: Operna kuća-Sydney, Kineski zid, Salzburška katedrala, crkva Sv. Marka, Eiffelov toranj… 

Nakon razgleda Minimundusa slobodno vrijeme za vlastite programe, predlažemo odlazak na Wörthersee-najpopularnije ljetovalište na jezeru gdje možete uživati u prekrasnom krajoliku do polaska. 

Povratak za Zagreb oko 17,30 sati. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.