Hotel Adria nalazi se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda! Kupon vrijedi isključivo od 07.10. do 21.10.2019.

HOTEL ADRIA 

Nalazi se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda.Tijekom glavne turističke sezone hotel se tržišno pozicionirao kao obiteljski hotel, s all inclusive ponudom, sa mogućnošću usluge polupansiona i punog pansiona, dok u pred i posezoni prima domaće i inozemne grupe koje odabiru Biograd za mjesto odmora ili su na proputovanju prema južnim jadranskim destinacijama.

Hotelski sadržaji:

208 soba (od toga 140 classic i 68 superior), sve sobe su klimatizirane: imaju balkon, tuš, WC, telefon, sat TV, pansionski buffet restoran, aperitiv bar s terasom, bazen – dva vanjska i unutarnji, wellness (sauna, slane sobe, finska sauna, inhalacije, masaže i ostali beauty programi), parking uz nadoplatu, kongresne dvorane – velika  170 mjesta i dvije male cca 20 mjesta, natkrivena polivalentna sportska dvorana, mjenjačnica, parking veliki ograđeni i parking sa video nadzorom ograničen broj mjesta  (uz nadoplatu), besplatan Wi-Fi pristup internetu u lobby-u hotela.

Prozračne i udobne sobe, jer odmor počinje tu.

Hotel Adria raspolaže sa ukupno 208 soba (od toga 140 classic i 68 superior) smještenih na četiri kata hotela. Sa terasa okruženih šumom pruža se pogled na bazene  i ležaljke savršene za opuštanje. Neke sobe gledaju na stranu parka okruženog stablima borova, ili pak na ulaz hotela. Sve sobe su izuzetno prozračne i udobne.



"Boat Show" doživljaj

Svakog dana sajma zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunske hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati. Mi to nazivamo „Boat Show doživljaj“, a rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji  manifestaciju doživljavaju kao odmor.