Sa Svijetom putovanja otisnite se na gastro putovanje i okusite svijet u jednom danu! Okusi Svijeta GUSTI DI FRONTIERA u Goriziji i izlet u Udine u jednodnevnom izletu s prijevozom za 239 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ove godine Gusti di Frontiera obogatila je svoju ponudu s 19 štandova gdje možete probati tipična jela Tunisa, Madagaskara, Nigerije, Senegala, Obale Slonovače, Etiopije, Egipta i drugih zemalja Sjeverne Afrike, južne i središnje Afrike… Kupon vrijedi isključivo za odabrane datume: 27.09.19. / 28.09.19.

Polazak iz Zagreba u 06:00 sati s Autobusnog kolodvora. Polazak iz Karlovca kod Petrola u 06:45 sati (uz prethodnu najavu putnika u agenciji). Polazak s odmorišta Vrata Jadrana u 09.00 sati. Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Udine, razgled grada kojeg nazivaju "Venecija na kopnu" CASTELLO DI UDINE, dvorac nastao na mjestu rimskog castruma još 983.g. TRG LIBERTA, dragulj gotičke i renesanse arhitekture s bijelom Lionelovom lođom te tornjem na kojem Florean i Venturin označavaju sate, šetnja ulicom MERCATOVECCHIO koja je od 1248.g. centar kupovine, KATEDRALA MARIJINA NAVJEŠTENJA IZ 15. st te TRG MATEOTTI s nezaboravnim renesansnim palačama. Kratko slobodno vrijeme za kavu i odmor te polazak prema Goriziji.


U Goriziju stižemo taman u vrijeme ručka kako biste uživali u internacionalnom enogastronomskom festivalu "Gusti di frontiera" na kojem nam je u samo jednom gradu 414 štandova na izbor hrane iz cijelog svijeta. Prošećite ulicama Gorizije i sam naziv ulice će vam otkriti koje delicije ugošćuje od europskih zemalja do Senegala, Obale Bjelokosti, Brazila i Argentine te Sjeverne Amerike. Možete ručati poznti argentinski biftek, a desert pojesti u Francuskoj , završiti brazilskim koktelom.

U Goriziji se nalazi i veliki park sa spravama za igru ukoliko odlučite povesti cijelu obitelj. Nakon ručka Preporučamo 20 minutnu šetnju do Castello di Gorizia, velebno fortifikacijsko zdanje koje će dati prikaz kulinarstva u srednjem vijeku uz degustaciju te prikaz viteških borbi, a sve u originalnim srednjovjekovnim kostimima. Polazak prema Zagrebu u kasnijim poslijepodnevnim satima. Dolazak na mjesto polaska očekuje se u kasnijim večernjim satima.

Ove godine Gusti di Frontiera obogatila je svoju ponudu s 19 štandova gdje možete probati tipična jela Tunisa, Madagaskara, Nigerije, Senegala, Obale Slonovače, Etiopije, Egipta i drugih zemalja Sjeverne Afrike, južne i središnje Afrike… isprobati razna piva s voćnim i citrusnim mirisima ili pjenušava vina aromatizirana kakaom… a za desert su tu tipične tuniske poslastice na bazi meda, badema i datulja.