Ovu jesen provedite u šarmantnom ozračju Hotela Residence Stine 4* u srcu Splita! Uživajte na moru uz 2 dana i 1 noćenju u superior sobi s doručkom za 2 osobe za samo 739 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu uključeni i: boravišna pristojba, posteljina i ručnici te parking za jedan dan ili jedan transfer u krugu 2 km! Kupon za ponudu vrijedi od 26.10.19. do 29.12.19.

Residence Stine nalazi se u samom srcu Splita u gradskoj četvrti Varoš. Ovaj povijesni dio grada s kraja 17. stoljeća, tik uz Dioklecijanovu palaču, nudi izvrstan prizor pješačkih ulica, nekoliko značajnih crkava i brda Marjan. 

Varoš su razvili ribari i seljaci koji su došli u Split kako bi zaradili za život i potražili sklonište. Ova fascinantna četvrt više sliči na tipični otočni gradić s tradicionalnim dalmatinskim kamenim kućama i uskim uličicama. Savršeno mjesto za lutanje i osjećaj tipičnog mediteranskog načina života!

Dioklecijanova palača sagrađena je prije 1700 godina kao prva ljetna rezidencija na svijetu. Danas je to srce grada, spomenik kulturne baštine i jedna od najbolje sačuvanih kasnoantičkih vila pod zaštitom UNESCO-a. Mnogi stanovnici Splita ponosno će govoriti o svom gradu kao o najljepšem na svijetu i njegovom prvom stanovniku, rimskom caru Dioklecijanu.

Residence Stine, udoban i luksuzan, s devet prostranih i svijetlih soba uređenim prema potrebama modernog putnika, nudi svu udobnost. Wi-Fi u cijelom objektu - u sobama i na javnim površinama. Sve sobe su klimatizirane, sa sefom u sobi, mini barom, LCD SAT-TV, dobro opremljenim kupaonicama i potrebnim sadržajima.

Dodatni komfor koji nudi Residence Stine je prvi ugrađeni lift u ovom šarmantnom uskom susjedstvu. Ova udobnost i izvrsna usluga - okruženi dobro očuvanom lokalnom arhitekturom i raznolikim kulturnim spomenicima - čine Residence Stine savršenom adresom za Vaš odmor.

Residence Stine izvrsno je mjesto za "bazu" ako planirate nekoliko popratnih putovanja. Brojni izleti i raznovrsna iskustva učinit će Vaš odmor u Dalmaciji nezaboravnim. Iz Splita možete uhvatiti brod do gotovo svakog otoka u srednjem Jadranu. Jednodnevni izleti u nacionalne parkove Krka ili Plitvice, Trogir, drugi UNESCO-ov grad, dalmatinsko zaleđe koje nudi prekrasne znamenitosti, očuvanu prirodu i tipičnu dalmatinsku gastronomiju.

Sjećanja na autohtona mjesta koja dugo nećete zaboraviti.