Sudjelujte u Lidl MALINska Run utrci 28.09. (+ uključena kotizacija!) i active weekendu u Run Friendly hotelu Malin 4* na Krku na 3 dana/2 noćenja za 2 osobe s wellnessom...1499 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želja organizatora je promicati sport i zdrav način života kroz manifestaciju čiji je središnji događaji utrka kroz atraktivan krajolik i Malinske i njenih slikovitih naselja. Povedite obitelj i prijatelje na nezaboravan active weekend na otoku Krku! Dijete do 12 godina GRATIS na pomoćnom ležaju! Kupon se može iskoristiti isključivo od 27.09.19. do 29.09.19.

U subotu, dana 28.09.2019. u Malinskoj će se održati utrka Lidl MALINska u organizaciji Turističke zajednice općine Malinska, Run Croatia i run friendly hotela Malin. Trčati će se ukupno tri utrke - 5 km i 10 km, a sportske aktivnosti i zabave neće nedostajati ni za najmlađe - održati će se i  dječja utrka Kids Run.

U cijenu je uključeno sudjelovanje u utrci Lidl MALINska Run 28.09.19.:

- startni broj za utrku 5 ili 10 km
- gratis karta za dječju utrku
- Lidl MALINska Run majicu
- okrepa na stazi i ručak nakon utrke
- medalje za sve sudionike; pehari po apsolutnim kategorijama
- sudjelovanje u kvizu s bogatim nagradama

Kupce ponude očekuje i after run party 28.9.2019. - koncert grupe Colonia i goodbye summer party na Mulino plaži!

Hotel Malin, okružen morem i gustim zelenilom, usidrio se na prekrasnoj plaži u zagrljaju Zlatnog otoka Krka prepunog doživljaja. Malinska, smještena nadomak Rijeke, u blizini zračne luke, tek sat i pol vožnje udaljena od Zagreba, uistinu je "nadohvat ruke".

Nudimo Vam najbolje što imamo: kvalitetan smještaj korak do mora, tradicionalnu hranu pripremljenu na moderan način, pomno birana vina, klapsku pjesmu i zabave na plaži, sportske i kulturne sadržaje, masline i mir. Iskreno Vam pružamo ruku dobrodošlice, simbol brige i ljubavi za drugog čovjeka.

U cijenu uključeno: 2x bogati doručak s uključenim pićem i 1x bogata buffet večera 27.09.19. s uključenom neograničenom konzumacijom pića, organizirani animacijski program, kreativne radionice i sportske aktivnosti u Kids Clubu hotela + 50 % popusta na najam bicikala, besplatan parking + besplatan WIFI + boravišna pristojba.

Samo jedna minuta hoda do mora i pet minuta do centra grada čini hotel Malin Vašim savršenim izborom. No, ovdje ćete pronaći i mnogo više: hotel kategoriziran sa četiri zvjezdice, sobe okrenute prema moru, atriju ili vrtu, vrhunsku gastronomsku ponudu, uslugu zbog koje ćete se poželjeti vratiti…

U cijenu uključeno i: korištenje unutarnjeg i vanjskog grijanog bazena, dječjeg bazena, relax zone, sunčališta s ležaljkama, korištenje sauna (2h) + 20% popusta na program masaža (sportska/medicinska/relax).

Nezaboravno wellness iskustvo u hotelu Malin

Uvijek i svakom, mlađima i starijima, pravo je vrijeme svako vrijeme koje je izdvojeno za ulaganje u vlastito zdravlje. Wellnes hotela Malin - pravo je mjesto za to!

Dvokrevetna soba (24 - 27 m2): klimatizirana i opremljena SAT TV, telefon, pisaćim stolom, mini barom, sefom, sušilom za kosu. U sobi postoji mogućnost postavljanja dodatnog ležaja. Pomoćni ležaj je prikladan za treću odraslu osobu ili dvoje djece do 12 godina (sofa na razvlačenja 120 x 200 cm).