Budite hrabri za Noć vještica u Gardalandu i Sea Lifeu! Vamos Putovanja vode Vas na jednodnevni izlet 31.10. s autobusnim prijevozom iz Zagreba (moguće i Rijeke!) za 189 kn/osobi!

74 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Duhovi, vještice, vampiri, zombiji i strašne priče ulijevaju vam strah u kosti? Nije vam svejedno ni kada se priključujete na adrenalinske vožnje? E sada zamislite spoj strašnih čudovišta i adrenalina – takvu knedlu u grlu jedino možete doživjeti u listopadu u Gardalandu! Kupon vrijedi isključivo u četvrtak 31.10.2019.

Polazak je iz Zagreba u 1 sat, s mogućim polascima i iz Rijeke. Odlazak iz Gardalanda u 23 sata. Povratak u Zagreb predviđen je u ranim jutarnjim satima.

Na sjeveru Italije, u slikovitome gradiću Castelnuovo del Garda, a nedaleko grada najpoznatijih ljubavnika Romea i Julije, smjestio se najveći zabavni park u Italiji i jedan od većih u Europi – Gardaland. Tijekom listopada, Gardaland je obavijen velom misterioznosti, odjekuju sablasni zvukovi vještica i duhova, gmižu pauci i lete šišmiši, a sve samo zato što se obilježava Halloween.

Čak i ako inače niste ljubitelj „Noći vještica“, u Gardalandu ćete se oduševiti ovim događajem.

Zašto Gardaland?

Dovoljno je nabrojati jedne od poznatijih atrakcija: Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure, Space Vertigo, Colorado Boat, Fuga de Atlantide i  mnoge druge, zbog kojih srce ubrzano kuca i adrenalin porasta na zavidno visoku razinu.

I za one sklonijima mirnijem i manje adrenalinskome provodu, Gardaland je omogućio zabavne vožnje poput vožnji za opuštanje, kao i dječje atrakcije. 

Što vam omogućuje Sea Life?

Uz Sea Life možete pobliže upoznati morski svijet, imati bliski susret s morskim psima, lavovima i klaunovskim ribicama (Nemom)? Sve to možete učiniti i posjetom Sea Life akvariju koji pruža jedinstven doživljaj morskoga svijeta i podmorja. 

P.S. Najhrabriji mogu hraniti i morske pse! 

Pridružite nam se na izletu, zabava je zasigurno zagarantirana!