Bogati paket mršavljenja i oblikovanja tijela očekuje Vas u estetskom centru Nyce u Opatiji! Počastite se vrhunskim tretmanima kavitacije, 8-polarne radiofrekvencije i limfne drenaže... 299 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Brinite o svome tijelu i formi i nakon ljetnih mjeseci! U paketu Vas očekuju: 3 kavitacije, 3 tretmana 8-polarne radiofrekvencije i 3 limfne drenaže. Kupon se može iskoristiti do 30.11.2019.

KAVITACIJA

Aparat za kavitaciju se smatra najmoćnijim mehanizmom  pomoću koga se uništavaju masne stanice u tretiranju celulita i uklanjanju masnih naslaga. Temelji se na djelovanju ultrazvuka pri čemu dolazi do razgradnje masnih stanica,nakon čega se one preljevaju u međustanični prostor, a potom u krvotok. Stanice se bolje opskrbljuju kisikom,a tako razgrađene masti koriste se dalje u metabolizmu  ili kao energija za obavljanje različitih aktivnosti. Napredna tehnologija kavitacije omogućava koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju. Površina kože, žile, živci i mišići pri tom ostaju netaknuti.

8-POLARNA RADIO FREKVENCIJA

Tretman RADIO FREKVENCIJOM još je jedan od natraženijih tertmana čija popularnost još uvijek raste zahvaljujući RF valovima koji prolaskom kroz tijelo aktiviraju metabolizam kože i potiču diobu stanica, pri čemu se one brže regeneriraju i proizvode novi kolagen. Stimulacijom stanica pomoću ovog izuzetnog tretmana koža postaje mekša, glađa, elastičnija, mišići podignutiji, bore znatno manje 

Radio frekvencijom omogućeno je ciljano djelovanje na sve problematične regije. Ova neinvazivna metoda selektivno zagrijava tkivo kroz koje prolaze radiovalovi, pri čemu tretman nije bolan niti neugodan a zagrijavanjem tkiva u dubokim slojevima otklanjaju se nastali problemi kao što su bore na licu, vratu i dekolteu te preoblikovanje tijela sa maksimalnim učinkom i vidljivim rezultatima već nakon prvog tretmana. Posebnost ovog tretmana je što njeni efekti s vremenom, umjesto da slabe, postaju sve vidljiviji jer se svakim novim tretmanom kolagenska vlakna sve više zatežu te koža postaje čvršća. Rezultati su vidljivi nakon prvog tertmana ali svoj pun efekat dostižu nakon nekoliko tertmana čime se dobiva dobar izgled i nakon nekoliko mjeseci. Nakon zahvata tretirana osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

LIMFNA DRENAŽA - presoterapija

Oprema presoterapije, drugog naziva limfne drenaže, sastoji se od digitalne upravljačke jedinice s LED ekranom i posebnim odijelom (za noge, ruke, struk i stražnjicu). Aparat radi po principima ručne limfne drenaže tako da se pravilno izabranim programom što imitira rad ruku, pravilno fiziološki izdreniraju noge, stražnjice i trbuh. Na taj način znatno poboljšamo prokrvljenost tkiva, eliminiramo metabolite iz njih te znatno umanjujemo količinu međustanične tekućine koja je u velikoj mjeri odgovorna za zastoj. Iskazao se nenadomjestiv u terapiji svih stupnjeva celulita! Blagotvorno djeluje na uklanjanje celulita i masnoća, osobito u kombinaciji s drugim programima, potiče cirkulaciju krvi i na taj način sprječava nastanak upala (preporuča se za osobe koje mnogo sjede ili stoje), pomaže eliminirati otrovne tvari iz tijela stimulirajući vensku i limfnu cirkulaciju.