Jesen u Hotelu Pagus 4* na Pagu! Uživajte u 3 dana/2 noćenja s Polupansionom za 2 osobe, bogatu gastro dobrodošlicu, bazenu i saunama te pogodnostima u wellness centru!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ponudi Vas očekuju i - piće dobrodošlice i fritule, neograničeno korištenje bazena, 1 sat korištenja sauna po osobi (uz prethodnu rezervaciju), masaža po osobi u trajanju 15 minuta, 20% popusta na ostale usluge wellness centra, Dalmatinski pijat iznenađenja uz pansionsku večeru! Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu: 15.09.-30.09.19. / 01.10.-31.10.19.

Izuzetna pozicija hotela Pagus 4* nudi gostima mogućnost uživanja u mediteranskim delicijama koje nudi hotelski restoran te mogućnost istraživanja okolnih nacionalnih parkova... Hotel Pagus nalazi se uz sam centar grada Paga, na 40 km od Zadra i samo 18 km od Novalje

Hotel Pagus 4*

Hotel Pagus raspolaže sa 116 udobno opremljenih soba. Šljunčana plaža ispred hotela pruža idealne uvjete za odmor i razonodu, a u neposrednoj blizini su i ostali sportski sadržaji. 

Blizina nacionalnih parkova Krka, Paklenica, Kornati i grada Zadra pruža nebrojene mogućnosti za izlete.

Wellness & SPA

Priuštite si nezaboravan odmor u jedinstvenom ambijentu Wellness & Spa centra „Cissa“ koji se prostire na više od 1000 m2.

U opuštenoj atmosferi Spa Relax zone prepustite se blagodatima finske saune te unutarnjeg whirlpoola. Našim aktivnijim gostima nudimo i korištenje sobe za rekreaciju.

Pažljivo osmišljen antički ugođaj prisutan je u 9 soba za tretmane, od kojih se iznimno ponosimo „Junonom“, intimnom prostorijom s privatnom turskom kupelji, pripremljenom posebno za parove.

Kako bi u potpunosti uživali u boravku nudimo Vam bogat izbor raznovrsnih tretmana za tijelo i lice, te opuštajućih masaža. Svaki Vaš posjet bit će popraćen širokim izborom biljnih čajeva, prirodnom izvorskom vodom i relaksirajućom muzikom.

Sadržaji Wellness & Spa centra „Cissa“ očarati će Vas svojom harmonijom i umirujućim djelovanjem na duh i tijelo. Za Vas smo pripremili i brojne wellness pakete koje možete rezervirati u kombinaciji s boravkom u hotelu „Pagus“.

Sobe

Hotel Pagus raspolaže sa 116 udobno i komforno opremljenih soba od toga 7 obiteljskih, a u ponudi su i 2 sobe prilagođene osobama s invaliditetom.
Sve sobe imaju balkon na kojem možete uživati na suncu...

Pored smještajnog dijela tu je i aperitiv i cocktail bar, pansionski i a'la cart restoran i vanjska terasa s koje se pruža prekrasan pogled na Pašku valu. Gastronomsku ponudu obogaćuje veliki izbor mediteranskih delicija u ugodnoj i intimnoj atmosferi a la carte restorana Catena.

Pag je i jedan od najvećih Jadranskih otoka: sa 285 km2 peti po veličini, a sa 270 km razvedene obale otok je s najduljom obalnom linijom na Jadranu, prepunom zaljeva, uvalica, rtova i plaža. Pruža neobične oblike, divlju egzotiku, pitome oaze, planinarske staze i plitke zaljeve čiji bi obilazak trajao i nekoliko dana. Putovanja sjevernom stranom otoka preporučljiva su samo u ljetnim sezonama, a tada odjednom van vreve i u posebnom svijetu kamena i mora, svakomu tko ima imalo pionirsko-istraživačkog u sebi, mogu biti poseban, nezaboravan doživljaj.