Za vikend 28.-29.09. otputujte s Darojković Prometom u Salzburg i na Austrijska jezera, uz 2 dana/1 noćenje s doručkom u hotelu 4* i prijevoz iz Dugog Sela i Zagreba za samo 659 kn! Garantirano!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite garantirani polazak za predivni Salzburg i čarobna Austrijska jezera! Kupon vrijedi isključivo za vikend 28.09.-29.09.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan: ZAGREB – SALZBURG

Polazak iz Dugog Sela u 05.00 h te dogovorenih mjesta u Zagrebu. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe, do Salzburga. 

Po dolasku u Salzburg odlazimo u šetnju uz pratnju turističkog pratitelja: POVIJESNA JEZGRA SALZBURGA, BAROKNE GRAĐEVINE, KATEDRALA, CRKVA SV. PETRA, MOZARTOV TRG, MOZARTOVA RODNA KUĆA, BAROKNA FONTANA, TORANJ GLOCKENSPIEL… Slobodno vrijeme za ručak i vlastite programe. Predlažemo da u slobodno vrijeme odete gradskom uspinjačom na utvrdu HOHENSALZBURG s prekrasnim panoramskim pogledom na grad. Svakako preporučamo da probate tradicionalne MOZART KUGLICE. Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i odlazak prema hotelu. Noćenje.

2. dan: ST. GILGEN – ST.WOLFGANG – HALLSTATT – ZAGREB

Doručak i odjava iz hotela. Vožnja prekrasnim područjem okruženim jezerima. Odlazak do prekrasnog ST. GILGENA, mjesta u kojem je Mozart provodio svoje djetinjstvo. Slijedi šetnja uz jezero do stare gradske jezgre u kojoj se nalazi kuća Mozartove majke, CRKVA SV. EGIDIJA I GLAVNI TRG SA FONTANOM. 

Odlazak do romantičnog ST. WOLFGANGA, gradića smještenog na obali jezera WOLFGANGSEE. Šetnja do trga KIRCHENPLATZ, posjet najljepšoj crkvi Salzkammerguta s prekrasnim PACHEROVIM OLTAROM i posjet vidikovcu sa kojeg se pruža predivan pogled.Nastavak putovanja prema HALLSTATSKOM jezeru na kojem se smjestio HALLSTAT, jedno od najstarijih ljudskih naselja u Europi, zbog nalazišta soli koja se vadila još oko 5500 g. pr.Krista. Po dolasku u Hallsttat, šetnja neobično posebnim i romantičnim gradićem na obali jezera s ribarskim kućama, poznatog po arheološkom nalazištu keltske kulture koje je u cijeloj Europi poznato pod imenom „Hallstattska kultura“. 

Hallstatt je mjesto koje stvarno zaslužuje da u njemu provedemo najviše vremena. Okupljanje grupe i polazak prema mjestu polaska. Ugodna vožnja austrijskim planinskim predjelima prema Sloveniji i Hrvatskoj, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb, te na mjesto polaska u večernjim satima.