PodržimoNaše

Studio za oblikovanje tijela T&D u Osijeku ovog ljeta misli na Vas i donosi Vam paket mini mršavljenja od čak 3 najjača tretmana protiv masnih naslaga za samo 179 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uvjerite se u moć i učinkovitost ultrazvučne kavitacije, elektrostimulacije u termo tunelu (IC), infracrvene spa kapsule sa ozonom i uživajte u vidljivim rezultatima! Kupon vrijedi do 15.11.2019.!

Kavitacija se smatra najmoćnijim tretmanom  pomoću koga se uništavaju masne stanice u tretiranju celulita i uklanjanju masnih naslaga. Temelji se na djelovanju ultrazvuka pri čemu dolazi do razgradnje masnih stanica, nakon čega se one prelijevaju u međustanični prostor, a potom u krvotok. Stanice se bolje opskrbljuju kisikom ,a tako razgrađene masti koriste dalje u metabolizmu  ili kao energija za obavljanje različitih aktivnosti.


Elektrostimulacija mišića (Pasivna gimnastika) je terapija kojom se ubrzava  mršavljenje i oblikovanje tijela, te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju putem elektroda postavljenih na ciljana mjesta na tijelu, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjaje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, rast - povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina i slično. Tretman traje 30 minuta. Posebnost ovog tretmana je što se provodi u Infracrvenom tunelu koji je po svom djelovanju jedinstven, osim što zagrijava mišiće, zbog dodatnog efekta zatezanja i pomlađivanja kože. Naš IC tunel je jedini aparat takve vrste u Slavoniji i Baranji. 


Infracrvena spa kapsula s ozonom kombinira toplinu, led svjetlosti različitih boja od kojih svaka ima drugačiji učinak na kožu te infracrvene svjetlosti i ozona. Tretman traje od 30 do 45 minuta.  Posebnost infracrvenog svjetla koje zagrijava mišiće i prodire 3-4 cm duboko u tkivo je aktiviranje enzima koji pretvaraju masnoće u energiju.  Metabolizam se ubrzava, potiče lučenje hormona leptina koji je regulator apetita te pomaže u mršavljenju, detoksikaciji organizma, učvršćivanju kože i pomlađivanju. Na potpuno neinvazivan način u kombinaciji sa elektrostimulacijom mišića postiže izvrstan efekt koji dovodi do drastičnog smanjenja masnih naslagana kritičnim, odnosno željenim dijelovima tijela. Ozon u infracrvenoj spa kapsuli  usporava proces starenja organizma, čisti kožu i čini je mekom i mlađom te pospješuje regeneraciju kolagena i elastina iz kože. Također aktivno relaksira mišiće oslobađajući mliječne kiseline. Ubrzava metaboličke procese organa i endokrinih žlijezda te poboljšava cirkulaciju krvi čime se pospješuje regeneracija tijela iznutra i izvana. Ozon je jedan od najboljih “lijekova” protiv nakupljenih celulitnih naslaga jer uništava štetne masnoće, poboljšava metabolizam I povećava energiju tijela. Povećavanjem količine kisika u tijelu poboljšava se proces prirodne detoksifikacije organizma. Uništava veliki broj bakterija, gljivica i virusa i sprječava njihov razvoj. 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna telefonska najava na br.tel.: 095 765 1195 uz KOD i ID kupona po primitku.