[NOVO] Razbijte dosadu i uživite se u igru! Nabavite i Vi Xplorer AR konzolu Proton za igranje mobilnih igara na vašem smartphoneu - uz nevjerojatnih 89% popusta i za samo 49 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Maksimalan doživljaj zabave upotpunite s Xplorer AR konzolom Proton po nevjerojatnoj cijeni od samo 49 kn! Dostava je moguća za cijelu Hrvatsku! Kupon vrijedi do 31.10.2019.

AR konzola (Augmented Reality) je zabavan gadget koji radi sa vašim pametnim telefonom i služi za igranje mobilnih igara. 

Preuzmite AR GUN aplikaciju (app store, google play) , spojite AR konzolu putem Bluetootha s pametnim telefonom i akcija može početi. 

Najzabavnije je igrati pucačine iz prvog lica, jer na taj način možete iskoristiti 360° rotacije i najveću mobilnost tijekom igranja. 

Dostava je moguća za cijelu Hrvatsku!

Ovaj popularni model ima dodatne komande za brzu promjenu municije, zoom te mali upravljač (joystick) sa bočne strane koji se koristi za kretanje u prostoru. AR GUN aplikacija podržava i augmentiranu stvarnost pa možete pucati po neprijateljima dok se u pozadini prikazuje vaša trenutna okolina. 

Ako vaši klinci vole mobilne igre, ovaj proizvod će ih oduševiti!

ODMAH nakon kupnje, kupon i podatke za dostavu OBAVEZNO poslati na mail info@xplorerlife.hr!