NOVA GODINA u Vodicama! Dočekajte 2020. uz 3 ili 4 noćenja s Polupansionom, svečanom večerom i zabavom u Imperial Park Hotelu + 30.12. grupa MAGAZIN, sve za 2 osobe!

52 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na samoj obali Vodica spektakularno dočekajte 2020. godinu u Imperial Park Hotelu*** i uživajte u nastupu grupe Magazin 30.12.! 1 Dijete do 6 godina GRATIS! Kupon vrijedi u periodu od 28.12.2019. do 02.01.2020.

Ponuda uključuje i doček Nove godine 31.12. uz svečanu večeru (bez pića), zabavu i bend!

Hotel IMPERIAL 3* smješten je na obali turističkog grada Vodica, u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. Hotel je kategoriziran s tri zvjezdice i ispunjava sve uvjete za idiličan odmor i opuštanje nakon dana provedenog u razgledavanju Sjeverne Dalmacije ili kupanja u Jadranskom moru.



U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à-la-carte restoran, aperitiv-bar, zatim TV sala i suvenirnica, te snack-barovi i cocktail bar na plaži. Posjetiteljima su na raspolaganju razni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaji: studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu, te otvoreni bazen.



Široj publici najpoznatija po nastupu na Eurosongu 2009. s Igorom Cukrovom i pjesmom "Lijepa Tena", Andrea Šušnjara je suradnju s Tončijem Huljićem počela još 2004. godine kada je nastupila na Dori s pjesmom "Noah", kojom je pokazala svoje glasovne sposobnosti.


Koncert grupe Magazin 30.12.19. od oko 21.30 h!

Dolaskom Andreje, Magazin se vraća onom prepoznatljivom, zaigranom zvuku. Kao njihova pjevačica debitirala je na Splitskom festivalom s pjesmom "Sijamski blizanci", a 2014. Magazin izbacuje svoj 18. album "Mislim pozitivno!", na kojem Andrea sama pjeva sve pjesme. Šest godina nakon svog dolaska u Magazin, Andrea je i dalje glavni vokal ove legendarne grupe.