Jesenski dani uz romantiku na otoku Krku! 3 dana/2 noćenja za 2 osobe s polupansionom u Valamar Koralj Romantic Hotelu*** uz besplatan wi-fi i besplatan parking...samo 889 kn!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrijeme je za jesenski odmor i nezaboravno uživanje na Krku... Kupon vrijedi isključivo za termin od 28.09.19. do 27.10.19. Isključeni termini od 29.09. do 30.09.19.; 02.10. do 06.10.19.; 12.10.19.; 14.-15.10.19. i od 17.10. do 19.10.19.!


Relax & wellness hotel u romantičnom zaljevu na Krku

Potpuno izdvojen u mirnom zaljevu najdostupnijeg hrvatskog otoka Krka, a opet nadomak istoimenog staroga grada, ovaj romantični relax & wellness hotel opušta već na prvi pogled. Večere uz svijeće na terasi pred kojom zalazi sunce, opuštanje u wellness centru, biciklističke ture po otoku ili potraga za gastro užitcima, koji god bio motiv vašega dolaska, svi će naći odgovore u ovoj opuštenoj hotelskoj oazi, čak i ako “samo” tražite pravi ambijent za vaše manje poslovne evente.


Romantični odmor na otoku Krku u hotelu Valamar Koralj savršen je izbor za parove koji traže opuštajući ambijent. Hotel nudi smještaj u romantičnim apartmanima s malim romantičnim iznenađenjima i uslugama koje vam ugađaju na svakom koraku; od doručka pod baldahinom ili serviranim na terasi, ponude romantičnih filmova, večere uz svijeće, ležaljki za dvoje, tandem bicikala, do romantične glazbe. A kao šećer na kraju, tu smo i ako se odlučite na zaruke i vjenčanje.

Wellness u hotelu - uz nadoplatu
finska i infracrvena sauna, turska kupelj, soba za opuštanje
Vanjski jacuzzi
masaže, tretmani njege tijela i lica

Plaže i bazeni
plaža u blizini hotela: šljunčana plaža s pješčanim dnom i terasama  za sunčanje
grijani vanjski bazen s prostranom terasom za sunčanje i jacuzzijem


Restorani i barovi
hotelski show cooking restoran s terasom
bogati bife doručak i večera
taverna Koralj (svibanj - rujan)
cocktail lounge bar s terasom pored bazena
beach bar (svibanj - rujan)



Sportovi i zabava
Stay Fit – program rekreacije, fitnessa i tjelovježbe za sve uzraste
fitness - besplatno za goste hotela
najam bicikala - uz nadoplatu
teniski tereni - 300 m udaljeni od hotela
sportski centar - 300 m od hotela
sportska dvorana - 800 m od hotela
sportsko igralište - 3 km od hotela
večernja glazba u hotelu od svibnja do studenog
programi sportsko - rekreativne animacije od travnja do rujna

Otkrijte Krk - otok kulture i predivnih krajolika

Krk je najdostupniji hrvatski otok s obalom povezan i cestovnim i morskim putem sa središtem u istoimenom srednjovjekovnom gradu Krku koji se tijekom ljeta pretvara u veliku pozornicu s brojnim festivalima i koncertima. Danas je ovaj zeleni otok - prepun pitoresknih mjestašaca na obali i u unutrašnjosti - živa turistička destinacija koja cijele godine gostima nudi, uz blagu klimu, i najraznolikije sadržaje. Otok je kao stvoren za rekreaciju; obalu i unutrašnjost isprepliću biciklističke staze savršene za istraživanje na dva kotača koje može završiti kušanjem lokalnih specijaliteta - krčke janjetine ili jela od svježe ribe.