Ogrnite se adventskom čarolijom Klagenfurta! Integral Vas poziva na dvodnevno putovanje s prijevozom, noćenjem s doručkom u hotelu 4* i razgledima za samo 579 kn/osobi!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz autobusom, 1 noćenje s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4*, razglede prema programu, pratitelja putovanja, jamčevinu i troškove organizacije putovanja! Kupon vrijedi za odabrani datum: 07.-08.12., 14.-15.12., 21.-22.12.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan, subota

Polazak autobusa u 7:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja Slovenijom i Austrijom  uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak u KLAGENFURT, glavni grad austrijske pokrajine Koruške. Razgled grada: STARI GRADSKI TRG – KATEDRALA –  NOVI GRADSKI TRG – GRADSKA VIJEĆNICA – LINDWURM (kip zmaja koji je ujedno i simbol grada). Poslije razgleda slobodno vrijeme za kupovinu u nekom od shopping centara i posjet božićnom sajmu. Odlazak u hotel. Noćenje.

2. dan, nedjelja

Doručak. Odlazak prema jezeru WORTHERSEE – najvećem jezeru u Koruškoj. Predlažemo odlazak do tornja Pyramidenkogela, najviši drveni vidikovac na svijetu. Toranj pruža predivan pogled na jezero Worthersee i okolicu. Zaustavljanje u VELDENU, gradu na jezeru, koji se u adventu pretvara u grad anđela, a posebna atrakcija su plutajuće jaslice. 

   

Slobodno vrijeme za šetnju. Odlazak u obližnjeg VILLACHA. Razgled grada: GRADSKI TRG – CRKVA SV. JAKOVA - CRKVA SV. NIKOLE – GRADSKI MUZEJ – TRG CARA JOSIPA – GRADSKA VIJEĆNICA. Slobodno vrijeme za posjet i šetnju božićnim sajmom. Nastavak vožnje kroz Austriju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.