[OSIJEK] Restoran eksluzivnog hotela ZOO tik uz obalu rijeke Drave poziva Vas na bogatu mesnu platu s 1200 gr mesa za 2-3 osobe ili kebab na sablji za 2 osobe već od samo 99 kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

ZOO hotel vas poziva na jedini Leskovački roštilj na lijevoj obali rijeke Drave! Počastite prijatelje, obitelj ili drage osobe s izuzetno kvalitetnom i obilnom mesnom platom ZOO s 1200 gr mesa s roštilja prema vlastitoj recepturi s raznim prilozima ili atraktivnim šiš kebabom! Kupon vrijedi do 16.11.2019.

Opcija 1- ZOO PLATA ZA 2-3 OSOBE: 

- ćevapi

-  svinjski ražnjić

- pileći ražnjić

- rebarca

- uštipci

- pljeskavice

- otkošteni pileći zabatak

- kobasica

- punjena pileća prsa

- krumpir u foliji s vrhnjem

- domaće pržene police od krumpira

- šampinjoni

- đipsi

- urnebes

- lepinje

Opcija 2 - ŠIŠ KEBAB NA SABLJI ZA DVIJE OSOBE: 

- povrće sa žara

- domaće pržene police od krumpira

- đipsi

- kajmak

Moderno uređen restoran s izborom jela domaće kuhinje, idealan za poslovni ručak, obiteljsko okupljanje ili jutarnju šalicu kave uz dnevne novine. Restoran Riverside nudi veliki izbor jela od riječne ribe, jela s roštilja na drveni ugalj, meso ispod peke, domaće deserte… Raspolažemo vrhunskom ponudom hrvatskih vina. Ukoliko Vam više odgovara ručak na svježem zraku uz rijeku Dravu, na raspolaganju Vam je ljetna terasa sa prekrasnim pogledom. Razmazite se vrhunskim okusima raznih vrsta hrane i vina u prekrasnom ambijentu ZOO Hotela.

Ono što hotel čini posebnim jest činjenica da je HOTEL ZOO jedini hotel s 4 zvjezdice ekskluzivno smješten tik uz lijevu obalu rijeke Drave, u neposrednoj blizini čarobno mirne okoline zelenila i vode, što je idealno za duge šetnje. Odlična pozicija čini ovaj hotel mjestom gdje svaki gost može pronaći nešto za sebe, bilo to u smislu aktivnog odmora ili željenog mira i opuštanja nakon napornog tjedna.

U sklopu hotela nalazi se dječje igralište ZOO land na više od 500m2, terasa i restoran u kojem možete naći velik izbor fine hrane i sladoled u našoj kućici iznenađenja. Naši najmlađi i zaljubljenici u prirodu i divljinu mogu se zabaviti u ZOO vrtu koji se nalazi pored hotela.

Hotel je izvrsno prometno povezan sa gradom – svega 10 min vožnje od centra grada. Ukoliko odlučite prošetati do centra grada i popularne osječke šetnice i promenade, za to će Vam biti potreno 15tak minuta lagane šetnje u prekrasnu Dravu. Gostima je također na raspolaganju kompa koja promjetuje cijeli dan i povezuje dvije obale rijeke.

Dozvolite si trenutak uživanja!