Uz Nikal oduševite se JUŽNOM TURSKOM i izletom u Pamukkale uz povratni charter let Zagreb* – Antalija, 7x noćenja s POLUPANSIONOM u hotelima s 4 ili 5*, posjet slapovima Karpuzkaldiran...1149kn/osobi!

34 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: povratni charter let Zagreb* – Antalija (u slučaju manjeg broja putnika moguć polazak iz Ljubljane), 7x noćenja u hotelima s 4 ili 5* u dvokrevetnoj standard sobi, 7x doručak iz bogate ponude švedskog stola, 7x večera iz bogate ponude švedskog stola...Kupon vrijedi isključivo za termin polaska 09.12.2019.!


JUŽNA TURSKA s izletom u Pamukkale

1. dan: Let do Antalije
Let s posebnim zrakoplovom /Charter let) iz Zagreba* za  Antaliju. Vaš vodič putovanja dočekati će Vas na dolasku i još jednom Vam poželjeti dobrodošlicu. Slijedi transfer do hotela, večera i noćenje u hotelu na području Beleka.

2. dan: Slobodan dan ili fakultativni izlet
Doručak. Današnji dan Vam je na raspolaganju za osobne programe ili nam se možete pridružiti na organiziranim fakultativnom izletu (uz doplatu). Večera i noćenje u hotelu na području Beleka.


3. dan: Antalya - Pamukkale*
Nakon doručka slijedi odjava iz hotela i odlazak na dvodnevni izlet u Pamukkale. Vožnja kroz predivnu meandarsku dolinu prema Pamukkaleu, što na turskom znači pamučna palača. Snježnobijele terasaste vapnenačke padine travertina koje se naziru u daljini nastale su prelijevanjem mineralne vode i taloženjem minerala. Ovi termalni izvori bili su poznati po svojoj ljekovitosti još u antičkom dobu. Nakon dolaska možete iskoristiti prednosti termalne kupelji u svom lječilišnom hotelu. Noćenje na području Pamukkalea.


4. dan: Hierapolis - Antalya
Doručak. Impozantni grad Hierapolis najveći je procvat doživio u rimsko doba, a prostire se iznad bajkovitih vapnenačkih „terasa“ Pamukkala. Osnovala ga je pergamska kraljevska dinastija Atalida u 2. stoljeću pr. Kr. kao lječilište. Zadivit će vas ostaci Kleopatrinog bazena, Apolonovog hrama i teatra. Putovanje nastavljamo vožnjom kroz krajolike moćne planine Taurus prema Antaliji. Usput ćete posjetiti i predionicu tepiha po kojima je Turska svjetski poznata. Imat ćete priliku upoznati se s cjelokupnim procesom izrade, od sirovine do tehnike tkanja te vidjeti brojne predivne primjerke gotovih tepiha. Slijedi vožnja do Vašeg hotela na području Beleka. Večera i noćenje.


5. dan: Antalya - vodopad Karpuzkaldiran
Antalija se nalazi u podnožju planine Taurus i jedan je od najljepših gradova turske rivijere. Posjetitelje najviše privlače čudesne plaže, prirodne ljepote i brojni kulturni spomenici, stara gradska jezgra Kaleici te jedna od najočuvanijih kulturnih ostavština - Hadrianova vrata, izgrađena još 130.g. pr. Kr. Centar starog grada, nekad rimsko pristanište, sada je preuređen u marinu oko koje se nalaze uske popločene uličice prepune kafića, suvenirnica i manjih hotela u kućama iz otomanskih vremena. Svojim položajem na Mediteranu turističko je i kulturno središte regije. Između ostalog, vidjet ćete simbol grada, džamiju Yivli Minaret s izrezbarenim minaretom, luku, ostatke zidina i odlično očuvani stari dio grada. Upoznat ćete i dvije važne turske djelatnosti: proizvodnju kože i proizvoda od zlata. Iskoristite brojne mogućnosti za povoljnu kupovinu. Za kraj dana posjetit ćemo čuveni vodopad Karpuzkaldiran. Večera i noćenje u hotelu na području Beleka.

6. dan: slobodno vrijeme ili fakultativni izlet
Doručak u hotelu. Uživajte u ponudi svog hotela ili nam se pridružite na fakultativnom izletu (uz doplatu). Večera u hotelu i noćenje u hotelu na području Beleka.


7. dan: slobodno vrijeme ili fakultativni izlet
Doručak u hotelu. Slobodan dan za osobne programe ili fakultativni izlet iz naše ponude (uz doplatu). Večera u hotelu i noćenje u hotelu na području Beleka.

8. dan: Povratak kući
Doručak u hotelu. U skladu s vremenom odlaska, autobus će Vas dovesti do zrakoplovne luke i krenut ćete na put kući.