Semper Pulchra - uvijek lijepa! Za ljepotu i zdravlje svoga tijela priuštite si vrhunsku relax ili sportsku masažu u trajanju od 60 minuta u studiju Semper Pulchra u centru Zagreba...99 kn!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Masaža je itekako važna i neizostavna u zdravlju i ljepoti cijelog tijela! Kupon vrijedi do 16.11.2019.

Masaža opušta i podiže raspoloženje. Potiče lučenje serotonina-hormona sreće, njeguje i revitalizira kožu. Posebno se preporuča osobama koje su pod stresom i koje se osjećaju izmoreno i iscrpljeno. Nakon opuštajuće masaže preplavljuju nas osjećaji neizmjerne sreće i zadovoljstva.

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno.

Relax masaža služi za opuštanje i to je njen jedini cilj. Relax masaža je blaga, ugodna, ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma. Njen cilj je maksimalno opuštanje i izvodi se u kombinaciji sa odgovarajućim ambijentom (tiha, prijatna muzika, adekvatan prostor).

Sportska masaža je posebna tehnika masaže koja se primjenjuje u svrhu prevencije i liječenja ozljeda sportaša. Skraćuje vrijeme oporavka, održava pokretljivost, opušta pretjerano napete mišiće i pruža dodatnu fleksibilnost, pomaže u otklanjanju štetnih tvari i povećava opskrbu kisikom i hranjivim tvarima. 

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija 3 dana ranije na br. tel. 099 6656 484 uz KOD i ID kupona po primitku.