Idemo na izložbu u Milano! Best Travel vodi Vas na 2-dnevno putovanje u veličanstveni Milano i na izložbu remek-djela Leonarda da Vincija, uz 1 noćenje s doručkom i prijevozom, samo 629 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: prijevoz autobusom, pratitelja putovanja, smještaj u hotelu 3/4* u dvokrevetnim sobama, na osnovi noćenja s doručkom, sve razglede prema programu, troškove organizacije i prodaje aranžmana, jamčevno osiguranje! Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum polaska: 12.-13.10.2019. / 16.-17.11.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan: ZAGREB – MILANO

Polazak autobusa u 5:30  s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja preko Karlovca i Rijeke do Vrata Jadrana (Karlovac  6,00; Vrata Jadrana 7,40). Put nastavljamo dalje Slovenijom i Italijom do Milana. Kraća zaustavljanja putem radi odmora. 

Po dolasku u Milano slijedi razgled grada: rezidencija obitelji Sforza, Milanska katedrala-najpoznatija znamenitost Milana, kazalište La Scala, Galerija Vittorio Emanuele II-s luksuznim dućanima i jedinstvenom arhitekturom. Po razgledu slobodno vrijeme za vlastite programe. Vožnja do hotela u okolici Milana. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan: MILANO – ZAGREB

Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela i vožnja autobusom do  centra Milana. Nastavljamo do Piazze della Scala gdje se održava izložba Leonardo3. 

Interaktivna izložba koja prikazuje svijet genijalnog uma. Izložba je postavljena u spomen na 500 godina smrti slavnog genija, koja se slavi na području cijele Italije. Nakon posjete  izložbi, slobodno vrijeme za vlastite programe.

Predviđeni povratak za Zagreb je oko 16 sati. Vožnja autobusom u smjeru Hrvatske  uz kraća zaustavljanja radi odmora.

Predviđeni dolazak u kasnim večernjim satima.