Na početku glavne šetnice u Biogradu na Moru ugostit će Vas Restoran Roko uz neodoljive mesne ili riblje ponude sa crnim ili bijelim vinom za 2 osobe... već od 179 kn!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 267 kn
Ušteda 30%
Cijena 185 kn
Uštedi još 10 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 10 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Prijateljska, poslovna ili romantična prilika uz vrhunske plate u morskom ozračju Biograda na Moru! Kupon vrijedi za 2 osobe i može se iskoristiti do 16.11.2019.

Opcija 1) Bruskete (klasik, pršut i škampi) + lungić u umaku od gljiva sa rižom ili pileći file u umaku od istarskog tartufa sa kroketima + 2x 0,1L vina po izboru bijelo ili crveno

Opcija 2) Bruskete (klasik, pršut i škampi) + 2x rižoto ili tjestenina po izboru + 2x 0,1L vina po izboru bijelo ili crveno

Restaurant & Caffe bar Roko nalazi se na na početku biogradske šetnice, u blizini trajekne luke i južnog ulaza marine ''Kornati''. Već dugi niz godina za Vas pripremamo najfinija jela po vašem izboru. Vašu narudžbu naš kuhar Marko će napraviti da uživate i guštate što je duže moguće.

Usluge: primamo rezervacije - prikladno za grupe - prikladno za djecu - za ponijeti

Parkiranje: gradski parking

ODMAH nakon kupnje kupona rezervacije termina na telefon 097 678 6743!