Povedite društvo na ručak ili večeru u Restoran Corner u Osijeku i uživajte u vrhunskim, bogatim platama - Nova plata ili Slavonska plata za 4 osobe i već od samo 189 kn!

18 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 189 kn
Uštedi još 10 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 10 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Izaberite ručak ili večeru i uživajte u gurmanskoj plati! Kupon vrijedi za 4 osobe i može se iskoristiti do 16.11.2019.


NOVA PLATA: bijela vješalica - ćevapi - gurmanski uštipci na ražnjiću - lungić u kajmaku - špeksi ražnjići - pohane pileće rolice - mućkalica - zapečeni selajčki krumpir s kajmakom - povrće sa žara - pommes - đipsi umak - urnebes.

SLAVONSKA PLATA: dimljena koljenica - sarma - dimljena domaća kobasica - police krumpira - dinstani kiseli kupus - kuhani krumpir.

Restoran Corner je visoko kvalitetan restoran u Osijeku sa uzbudljivom ponudom mesnih i ribljih specijaliteta, uz impresivnu vinsku kartu i vrhunska piva!


Naša ugodna opuštajuća atmosfera odgovara za sve prilike, posebno naglašavajući uslugu i kreacije naših kuhara koje nas razlikuju od drugih restorana.

Otvoreni smo kako za romantične prigode tako i za grupne proslave (krštenja, rođendani, maturalne proslave) te za organizaciju svatovskih svečanosti!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija mjesta u restoranu na telefon: 031 333 584, uz KOD i ID sa kupona.