VINTAGE je IN! Odaberite autentičnu haljinu ili odijelo i pretvorite se u damu ili gospodina iz davne prošlosti, a Vintage Photo Souvenir "kliknut" će taj vaš poseban trenutak...99 kn!

9 prodanihMožete kupovati i dalje!

Uspomena ostaje u starinskom stilu isprintane A4 fotografije odmah na licu mjesta. Jedinstvena zabava za svakoga i za cijelu obitelj! Kupon vrijedi do 04.11.2019.

Foto Vintage Souvenir je studio u kojem svatko može otputovati u prošlost i na trenutak se pronaći u nekom drugom vremenu. Naš studio ne nudi samo trajnu uspomenu u obliku fotografije nego i jedinstven doživljaj zajedničkog druženja, zabave i fotografiranja. 

Na raspolaganju stoje 20-tak kostima, krinolina, haljine iz raznih povijesnih razdoblja i naravno u raznim veličinama. Odjeća se lako prilagodi ili gumicama ili s čičkom, da se jednostavno može obući preko vlastite odjeće, tako da skidanje u biti nije potrebno. Nakon odabira kostima slijedi kombiniranje rekvizita – lepeze, suncobrani, torbice, šeširi, lule, džepni satovi...

Nakon što se zauzme željena poza, slijedi fotografiranje, obrada fotografije i isprint iste. Rezultat je A4 fotografija u starinskom stilu uložena u paspartu. Ova vrsta souvenira idealna je za cijelu obitelji, bake koje žele slikati unuke u mornarskoj odjeći, parove koji žele romantičnu uspomenu za godišnjice braka ali i mlađe generacije koje se prije svega dobro zabavljaju dok se presvlače u vintage odjeću.

Radno vrijeme: od utorka do nedjelje od 12:00 do 21:00 h.

Checkirajte naš facebook https://www.facebook.com/tkalciceva7/

i web stranicu https://vintagephotosouvenir.com !