VINTAGE je IN! Odaberite autentičnu haljinu ili odijelo i pretvorite se u damu ili gospodina iz davne prošlosti, a Vintage Photo Souvenir "kliknut" će taj vaš poseban trenutak...99 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uspomena ostaje u starinskom stilu isprintane A4 fotografije odmah na licu mjesta. Jedinstvena zabava za svakoga i za cijelu obitelj! Kupon vrijedi do 04.11.2019.

Foto Vintage Souvenir je studio u kojem svatko može otputovati u prošlost i na trenutak se pronaći u nekom drugom vremenu. Naš studio ne nudi samo trajnu uspomenu u obliku fotografije nego i jedinstven doživljaj zajedničkog druženja, zabave i fotografiranja. 

Na raspolaganju stoje 20-tak kostima, krinolina, haljine iz raznih povijesnih razdoblja i naravno u raznim veličinama. Odjeća se lako prilagodi ili gumicama ili s čičkom, da se jednostavno može obući preko vlastite odjeće, tako da skidanje u biti nije potrebno. Nakon odabira kostima slijedi kombiniranje rekvizita – lepeze, suncobrani, torbice, šeširi, lule, džepni satovi...

Nakon što se zauzme željena poza, slijedi fotografiranje, obrada fotografije i isprint iste. Rezultat je A4 fotografija u starinskom stilu uložena u paspartu. Ova vrsta souvenira idealna je za cijelu obitelji, bake koje žele slikati unuke u mornarskoj odjeći, parove koji žele romantičnu uspomenu za godišnjice braka ali i mlađe generacije koje se prije svega dobro zabavljaju dok se presvlače u vintage odjeću.

Radno vrijeme: od utorka do nedjelje od 12:00 do 21:00 h.

Checkirajte naš facebook https://www.facebook.com/tkalciceva7/

i web stranicu https://vintagephotosouvenir.com !