Termalni odmor u Grand Hotelu Rogaška 4* u Rogaškoj Slatini uz 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe, kupanje, wellness i animacijski program... za samo 1267 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 6,99 godine boravi besplatno na krevetu s dvoje odraslih! Kupon vrijedi od 06.10 do 03.11.2019.

U ponudi Vas očekuju i : 

besplatan ulaz u termalni bazen, saune, fitness i 2 vruća whirlpoola u Vis Vita Spa & Beauty

1x dnevno ručnik za bazen i plahta za saune u Vis Vita Spa & Beauty

besplatan Wi-Fi internet po hotelu

besplatan ulaz u HIT Casino Fonatana

hotelski animacijski program

Grand Hotel Rogaška**** smješten je u gradu ljekovite mineralne vode, Rogaškoj Slatini! Još u 17. stoljeću, Rogašku Slatinu, grad ljekovite mineralne vode, posjetile su brojne eminentne ličnosti kao što su car Franjo Josip, kraljica Sissy, Bonaparte, Franz Liszt…a kroz sve to vrijeme, i još uvijek, Rogaška Slatina privlači brojne posjetitelje svojim modernim i elegantnim hotelima te ljekovitim svojstvima svoje mineralne vode!

Grand Hotel Rogaška**** je zaista očaravajući, a svojim gostima jamči vrhunsku udobnost i potpuno uvažavanje individualnih želja. Hotel je obnovljen s mnogo pažnje i sa svojim prekrasnim cvjetnim parkom i fontanom predstavlja srce Rogaške Slatine. 

Sobe su uređene antiknim namještajem i zadržavaju tradicionalni izgled, ali su ipak opremljene individualnim, modernim sadržajima. Hotel je poznat i po vrhunskim nastupima u jedinstvenoj Kristalnoj dvorani i u manjoj Glazbenoj dvorani. 

Unutrašnji bazeni u Rogaškoj rivijeri zatvaraju se 06.10.2019!