Odmor u Vodicama na 3 dana/2 noćenja s doručkom s izborom smještaja u hotelu Olympia Sky uz korištenje bazena, 1x ulaz dnevno u Spa zonu... za 2 odraslih i 2 djece do 13 godina...od 1559 kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kroz zimu dočekajmo proljeće u Vodicama uz obiteljski wellness odmor na 3 dana u hotelu Olympia Sky! Dvoje djece do 13 godina gratis na pomoćnom ležaju ili na ležaju s roditeljima! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 31.10.19. i od 06.03.20. do 03.04.20.

Olympia Sky 

Olympia Sky hotel prve je goste primio 24. lipnja, a svečano otvaranje održano je 07. srpnja 2017. Hotel ima 148 smještajnih jedinica od čega je 19 apartmana. Hotel je izgrađen s najvišim standardima ekološke učinkovitosti i s brojnim pratećim sadržajima. Na 9. katu nalazi se natkriveni bazen s prekrasnim pogledom na zelene otoke, a novu dimenziju donosimo i u gastronomskom pogledu otvaranjem Sky restorana na 10. katu s odličnom a la carte ponudom. Doručak i večera za goste hotela je u novom restoranu na 1. katu. Dio apartmana na svom balkonu ima hidromasažnu kadu.


Sobe

Tri sobe prilagođene su osobama s invaliditetom. Olympia Sky toplim prolazom spojen je s Olympia A zgradom te velikim restoranom i wellnessom. Sobe imaju twin krevete ili bračne krevete dimenzija 200x180 cm. U svim sobama goste će dočekati kuhalo za vodu s kavom i čajem, boca vode, ogrtač i papuče. 

Jedinstven dizajn, toplo drvo, udobni tepisoni i ugodno osvjetljenje čimbenici su zbog koji ćete se u Olympiji osjećati opušteno i zadovoljno.

Superior sobe
Sve superior sobe imaju balkon s namještajem za sjedenje. Površina soba iznosi od 23 do 38 m2. Sobe su moderno dizajnirane, udobne i s balkonom, s kupaonicom s tuš kabinom, sušilom za kosu, LCD televizorom, mini barom, pisaćim stolom i foteljom. Pogled na borove, plažu, more ili slikoviti grad Vodice oduzet će vam dah i opustiti od svih napetosti i stresa.

Deluxe suite
Apartmani veličine od 55 do 68 m2, te s balkonom od 12 m2. Naši Deluxe apartmani su savršeni odabir za obitelji s djecom. Sastoji se od spavaće sobe te dnevne sobe s kaučom na kojem mogu spavati još dvije osobe. Sve kupaonice imaju kadu, a sobe moderan pisaći stol, fotelju, LCD televizor, mini bar…


Wellness
 
Naš posebni element opuštanja za trenutke u kojima ćete se osjećati božanstveno. Gdje je sve podređeno vama. Svaki zvuk, svaki miris i dodir. Trenuci za koje se živi. Sve što trebate napraviti je opustiti se u oazi zdravlja i ljepote! Spoj sporta, ljepote i zdravlja nudi ravnotežu duha i tijela. Priuštite si jedinstven užitak u Olympia Life wellness centru i odaberite program koji odgovara upravo vama - u širokoj ponudi masaža, tretmana i rituala postoji nešto za svakoga. Vi zaslužujete najbolje. Vrijeme i mjesto stvoreno samo za vas i vaše zadovoljstvo. 


Mjesto na kojem ćete obnoviti energiju i ispuniti duh. Mjesto u kojem ste vi centar svijeta i sami gospodarite vremenom. Isperite stres i brige opuštajućim kupkama ili opuštajući se u hidromasažnoj kadi. Nudimo vam mnogobrojne vrste masaža, a posebno preporučamo one s toplim maslinovim uljem. Nakon masaže opustite se u sauni ili jaccuzziju. Trenutke opuštanja možete i nekome pokloniti. Olympia Life wellness centar ima prekrasno dizajnirane poklon bonove koje možete pokloniti dragoj osobi ili poslovnom partneru. Samo izaberite tretman koji želite pokloniti ili iznos koji se može potrošiti u wellnessu.