Počastite nepce vrhunskim jelom u restoranu duge tradicije! U Restoranu Plitvička kuća Lučko u Motelu Plitvice očekuje Vas slasna janjetina s krumpirom ispod peke za dvoje i samo 149 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje 600 g janjetine ispod peke s krumpirom ispod peke i složenom salatom za dvije osobe u restoranu Plitvička Kuća Lučko! Kupon vrijedi 01.10.-01.11.2019.

Motel Plitvice

Idealno lociran uz zagrebačku obilaznicu Motel Plitvice pruža ugodan prostor za odmor na putu. Turistički kompleks Plitvice je i dobra startna pozicija da krenete u upoznavanje Zagreba i okolice. Motel posjeduje dvokrevetne i višekrevetne sobe, koje sadrže klimu, LED TV i WiFi.


Uz standardnu ponudu noćenja s doručkom nudimo Vam polupansion te puni pansion. U sklopu motela smještena je sala bogata prirodnim svjetlom za sastanke, prezentacije, predavanja i izložbe.

Restoran Plitvička kuća

Plitvička kuća (a-la-carte) posjeduje čaroban rustikalan ambijent pun drvenih detalja s motivima Like. U restoranu svakodnevno možete naći vrhunsku domaću janjetinu po povoljnim cijenama. Nudimo Vam i cijeli niz atraktivnih specijaliteta koji uključuju lički ručak, Potpourri Plitvice, te lički sir Basa koji za Vas izrađujemo. Restoran ima kapacitet 350 osoba. U njemu smo ukomponirali 4 izdvojena prostora za manja društva. Idealna su ako tražite više intimnosti ili privatnosti.

Cafe-bar Fontana

U predvorju motela nalazi se romantičan cafe bar Fontana, uređen u originalnom stilu 80 – ih godina. Cafe Vam nudi da provedete divne trenutke okruženi zelenilom uz opuštajući žubor vode. Cafe je također opremljen WiFi signalom. Ako ste u prolazu i u nedostatku vremena, rješenje za Vas su cafe Croatia Sjever i Croatia Jug. Nalaze se u sklopu Pasarele s obje strane autoceste. Možete izabrati iz široke palete kava uz slastice i sendviče.