Treba Vam predah na putovanju ili želite nešto drugačije? Stanite u Motelu Plitvice Lučko! Odmorite se uz 2 dana i 1 noćenje s doručkom za 2 osobe, u pola cijene - samo 220 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealno lociran uz zagrebačku obilaznicu, Motel Plitvice pruža ugodan prostor za odmor na putu. Turistički kompleks Plitvice je i dobra startna pozicija da krenete u upoznavanje Zagreba i okolice! Kupon vrijedi do 01.11.2019.

Motel Plitvice

Motel posjeduje 56 dvokrevetnih i višekrevetnih soba, koje sadrže klimu, LED TV i WiFi. U sklopu motela smještena je sala bogata prirodnim svjetlom za sastanke, prezentacije, predavanja i izložbe.

Restoran Plitvička kuća

Plitvička kuća (a-la-carte) posjeduje čaroban rustikalan ambijent pun drvenih detalja s motivima Like. U restoranu svakodnevno možete naći vrhunsku domaću janjetinu po povoljnim cijenama. Nudimo Vam i cijeli niz atraktivnih specijaliteta koji uključuju lički ručak, Potpourri Plitvice, te lički sir Basa koji za Vas izrađujemo. Restoran ima kapacitet 350 osoba. U njemu smo ukomponirali 4 izdvojena prostora za manja društva. Idealna su ako tražite više intimnosti ili privatnosti.

Cafe-bar Fontana

U predvorju motela nalazi se romantičan cafe bar Fontana, uređen u originalnom stilu 80 – ih godina. Cafe Vam nudi da provedete divne trenutke okruženi zelenilom uz opuštajući žubor vode. Cafe je također opremljen WiFi signalom. Ako ste u prolazu i u nedostatku vremena, rješenje za Vas su cafe Croatia Sjever i Croatia Jug. Nalaze se u sklopu Pasarele s obje strane autoceste. Možete izabrati iz široke palete kava uz slastice i sendviče.