Jesen provedite u ozračju lječilišnih blagodati i vitalnosti Velog Lošinja! Uz 2 polupansiona za 2 osobe u Villi Elisabeth uživajte u masažama, zdravstvenim tretmanima i grijanom bazenu za 989kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ponudu uključeno: masaža u trajanju 30min, 1x DNS vježbe, grijani unutarnji bazen, besplatan parking i wifi! Kupon vrijedi od 30.09.19. do 10.10.19. i od 14.10.19. do 30.10.19.

Lječilište Veli Lošinj je poznato hrvatsko klimatsko lječilište i talasoterapijski centar sa tradicijom dugom 130.god.

Lječilište se nalazi na otoku vitalnosti Lošinju prekrivenom borovim šumama, sa jedinstvenom mikroklimom i brojnim ljekovitim biljnim vrstama koje ispuštaju eterična ulja u zrak obogaćen morskim aerosolom. 

Samim boravkom na otoku Lošinju prepuštate se blagotvornom učinku aromaterapije, prirodnom ljekovitom činitelju koji je jedinstven za naše područje.

Smještaj nudimo u objektu Villa Elisabeth. Villa Elisabeth je dvorac sagrađen 1886. godine i u potpunosti renoviran i adaptiran 2013. godine. Villa ima 28 dvokrevetnih soba od kojih 12 ima i pomoćni ležaj na kojem može spavati jedna odrasla ili jedno do dvoje djece. U interijeru svijetlih boja svi detalji su u francuskom i austrijskom starinskom stilu. Sve su sobe potpuno antialergijske i prilagođene osobama sa bolestima dišnih putova alergijske etiologije. 

Lječilište Veli Lošinj je u veljači 2019.godine otvorilo novi objekt Centar zdravlja Magnolija u kojem se nude brojni preventivni zdravstveni program i gdje je uređen grijani hidroterapijski bazen sa masažnim sjedalima, slapom za ramena, protustrujnim plivanjem i gejzirom.

Usluge pruža stručno medicinsko osoblje i pristup je u potpunosti individualiziran. Uz klasičnu fizikalnu terapiju u Centru zdravlja Magnolija nudimo i usluge medicinskog wellnessa, masaža, vježbi, inhalacija, limfne drenaže, vibracijske terapije i brojne druge metode kojima ćete unaprijediti svoje zdravlje. 

Dinamička Neuromuskularna Stabilizacija (DNS®) je funkcionalna metoda rehabilitacije i prevencije, koja ima za cilj aktivirati prirodni stabilizacijski sustav tijela kroz načela motoričkog razvoja.

Otok Lošinj je idealno mjesto za bijeg od gradske magle, gužve i stresa, a u Lječilištu Veli Lošinj možete spojiti ugodno s korisnim i napraviti nešto dobro i za svoje zdravlje.

Lječilište Veli Lošinj je prekrasno mjesto i za klasičan turistički boravak, za šetnje po naših 120km uređenih šetnica, lagano planinarenje na sv.Ivan i Osoršćicu ili jednostavno uživanje na zdravom zraku uz dobru knjigu i ugodno društvo.

Lječilište Veli Lošinj – mjesto gdje zdravlje sreće prirodu!


X