KRSTARENJE DUNAVOM uz Arriva Travel! Beč-Bratislava-Budimpešta-Mohač/Pečuh-Novi Sad-Beograd-Orshova/Željezna vrata-Beograd + 8 dana/7 noćenja s punim pansionom za 3789 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite fenomenalnu priliku za spektakularno krstarenje Dunavom! U cijenu uključeno: 8 dana i 7 noćenja, puni pansion, živa glazba svake večeri, smještaj u dvokrevetnoj brodskoj kabini, organizirani transfer autobusom Osijek-Beč i Beograd-Osijek, sve lučke i brodske pristojbe na putovanju i još pregršt pogodnosti! Kupon vrijedi isključivo za 22.- 29.10.2019.

1. DAN - BEČ
Transfer putnika autobusom iz Osijeka do Beča (preko Mađarske). Polazak iz Osijeka, autobusni kolodvor, peron 15 u 04:30h. Dolazak u Beč oko 12:00h. Ukrcaj na brod MS Der Kleine Prinz i smještaj u kabine. Piće dobrodošlice i info-meeting. Light ručak, večera, noćenje.

U cijenu uključena bogata gastro ponuda! - 7 punih pansiona: buffet doručak; ručak u 4 slijeda, večera u 5 slijedova; ručak na srpskom etno-gospodarstvu u selu Jarak s tradicionalnim specijalitetima, rakijom šljivovicom i konzumacijom vina (bez ograničenja) uz živu glazbu lokalnih glazbenika; čaj s kolačima/keksima u 17:00 sati (na dane kada nema ekskurzija/razgleda), piće dobrodošlice, kapetanova večera s bogatijim izborom jela u 5 slijedova, aperitiv i jedna boca šampanjca (na 4 gosta), kasni mali obrok (krekeri, sir, mini-sendviči i sl.) na bazi samoposluživanja u baru oko 22:00h svake večeri, 1x degustacija najfinijih brodskih vina na brodu, kava / čaj 24 h u baru.

2. DAN - BRATISLAVA

Prijepodne slobodno za razgled Bratislave i shopping. Nakon ručka kušanje vina na brodu. Doručak, ručak, večera, noćenje.

3. DAN - BUDIMPEŠTA

Dolazak u Budimpeštu u ranim jutarnjim satima. Slobodan dan za istraživanje Budimpešte i shopping. Doručak, ručak, večera, noćenje.

4. DAN - MOHAČ-PEČUH

Mohač je samo tehnička stanica, a nakon doručka predlažemo izlet u Pečuh. Doručak, ručak, večera, noćenje

5. DAN - NOVI SAD-SRBIJA

Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Doručak, ručak, večera, noćenje.

6. DAN - ORSHOVA / ŽELJEZNA VRATA & ĐERDAP

Prijepodne slobodno za vlastite sadržaje. Poslijepodne putnici uživaju u nevjerojatnim prizorima kanjona Željezna vrata. Dug je više od 100 km, a okružuju ga strme litice i netaknuta priroda. Plovidba do Đerdapske brane i hidroelektrane. Uvečer svečana Kapetanova večera. Doručak, ručak, večera, noćenje.


U cijenu uključeni i - nastup srpskog folklora na brodu u Beogradu i modna revija vunenih odjevnih predmeta na brodu u Beogradu!

7. DAN - BEOGRAD

Prijepodnevni boravak u Beogradu. Oko 13:00h polazak busom do seoca Jarak u Vojvodini, gdje će gosti imati tradicionalni ručak, kušati domaće specijalitete, šljivovicu i domaća vina, uz živu glazbu. Nakon ručka povratak na brod. Poslije večere, nastup folklornog drutva na brodu, uz modnu reviju kvalitetne vunene odjeće “Ivko” i “Sirogojno”. Doručak, ručak, večera, noćenje.

8. DAN - BEOGRAD

Napuštanje broda nakon doručka. Transfer autobusom do Osijeka (dolazak u podnevnim satima). Doručak.