NOVO! Jesenski predah u Valamar Pinia Hotelu 3* u Poreču uz 3 dana/2 noćenje s polupansionom, fitnessom, piće dobrodošlice...sve za 2 odraslih ili 2 odraslih + 2 djece do 14 god, već od 740 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u Poreču uz 2 noćenja u standard ili standard obiteljskoj sobi + bogati buffet doručak i večera + piće za vrijeme obroka + korištenje fitness centra + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe ili 2 odrasle osobe i 2 djece do 14 godina, ovisno o odabranoj opciji. Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin 13.10.19. do 27.10.19., boravak sve dane u tjednu.

Okružen visokim borovima na nekoliko koraka od prekrasne pješčane plaže očekuje vas Valamar Pinia Hotel. Udaljen samo deset minuta ugodne šetnje od starogradske jezgre Poreča, ovaj hotel nudi idealnu kombinaciju opuštajućih, zabavnih i sportskih sadržaja za cijelu obitelj.

Iskoristite širok izbor standardnih soba. Rezervirajte jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu s balkonom ili bez balkona ili uživajte u udobnoj obiteljskoj sobi koja se sastoji od dvije spavaće sobe povezane vratima.

Kupon vrijedi za 2 osobe ili 2 odrasle osobe i 2 djece do 14 godina, ovisno o odabranoj ponudi.

Kada dođe vrijeme za ugađanje sebi, zaputite se u wellness Valamar Pinia Hotela. Isprobajte neki od tretmana lica ili se opustite uz masažu, a nakon potpune relaksacije tijela, uživajte na otvorenom u malenom vrtu s ležaljkama i jacuzzijem.

Zabavite se sa svojom djecom u kinu, kazalištu, obiteljskoj igraonici ili vanjskom igralištu.  Nakon uzbudljivog dana objedujte bezbrižno dok vaši mališani uživaju u dječjem kutku u restoranu. Vi se uvijek možete pridružiti svojoj djeci u zabavi ili im možete omogućiti da odmor provedu kako ona žele.

Preferirate li aktivniji odmor, na raspolaganju vam je kompletna usluga za sve profile biciklista, svakodnevni Stay Fit program aktivnosti te izbor sportova na vodi i kopnu.

Bez obzira kako zamišljate svoj odmor u Poreču, jedno je sigurno: u Valamar Pinia Hotelu ćete pronaći idealan omjer opuštanja, aktivnosti i zabave.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.