Poliklinika Superiora u Zagrebu donosi Vam potpuno prirodan tretman pomlađivanja lica ili lica, vrata i dekoltea! PRP metoda pomlađivanja vlastitom plazmom već od 599 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osim zbog najprirodnijeg načina kojim obnavlja kolagen, PRP tretman je privlačan i zbog raznolikosti područja tijela na kojima je primjenjiv! Kupon se može iskoristiti do 25.11.2019.

Što je PRP pomlađivanje?

PRP pomlađivanje jest potpuno prirodan tretman u kojem se uz pomoć krvne plazme bogate trombocitima rješavaju brojni problemi, uključujući uklanjanje bora i tragova akni, te se pomlađuje koža vrata, dekoltea i lica. 
Važnu ulogu u pomlađivanju igra i krv, odnosno trombociti. Oni su ključni za poboljšanje zdravlja kože te kao takvi usporavaju znakove starenja.
Zahvat počinje vađenjem krvi iz koje se posebnim postupcima izdvaja krvna plazma. Zatim se stanice ubrizgavaju u kožu gdje započinje njihovo djelovanje. Dubinski ubrizgana plazma djeluje jače nego površinsko ubrizgavanje.
Koža je prvih tjedana nakon tretmana već vidljivo svježija, boljeg tonusa i vlažnosti, a u sljedećih tri do šest mjeseci, zahvaljujući novom kolagenu i krvnim žilama, vidljivo se “brišu” neželjene linije i bore. S vremenom rezultati postaju još zamjetniji. Postupak je za najbolje rezultate potrebno ponoviti u prosjeku tri puta, s razmakom od oko šest tjedana.

Rast popularnosti

Pomlađivanje PRP tretmanom je revolucionarna metoda obnavljanja kože koja bilježi rapidni rast popularnosti u posljednjih nekoliko godina. Osim zbog najprirodnijeg načina kojim obnavlja kolagen, PRP tretman je privlačan i zbog raznolikosti područja tijela na kojima je primjenjiv.
Ovom tretmanu podvrgnuli su se mnoge slavne osobe popust Angeline Jolie, a popularan je i među sportašima koji ga koriste za brži oporavak od ozljeda.


Tijek oporavka i korisni savjeti

Neposredno nakon zahvata moguća je tek kratkotrajna pojava crvenila, blage otečenosti i nelagode, zbog čega je moguće koristiti jedan dan oporavaka. Ipak, većina pacijenata već istoga se dana vraća svojim uobičajenim aktivnostima bez ikakvih problema.

Za konačne rezultate bit će, dakle, potrebno nešto strpljenja, no PRP metoda pomlađivanja vrata je terapija s dugoročnim učinkom, čiji će se rezultati jasno vidjeti i do dvije godine nakon zahvata. Nakon toga, za održavanje postignutog učinka, dovoljno će biti ponoviti jedan tretman godišnje.

Tretman se izvodi inovativnim Mesogun kozmetičkim aparatom. Rad aparata baziran je na principu mezoterapije i unosa aktivnih tvari dublje pod kožu nano titanium kristalnom injekcijom.  

•  Rezultati su vidljivi odmah, a s vremenom postaju sve zamjetniji!
•  Tretman je potpuno prirodan, bezbolan i nema nuspojava