PodržimoNaše

Masaža cijelog tijela ili parcijalna masaža + depilacija potkoljenica? Izbor je na Vama, a sve to uz 50% popusta u Splitu!

25 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 200 kn
Ušteda 50%
Cijena 99 kn

Opustite se uz masažu u trajanju od 60 min ili odaberite paket koji obuhvaća parcijalnu masažu u trajanja od 30 min + depilaciju potkoljenica!

Ponuda uključuje:

masažu cijelog tijela (izbor masaže: medicinska, sportska, Aqua Med), u trajanju od 60min

ili

parcijalna od 30 min u kombinaciji sa depilacijom potkoljenice.

Detaljnije o masažama:

AQUA MED masaža 60'

Masoterapijska tehnika koja putem specifičnih, dubokih, sporih i progresivnih manualnih zahvata (koriste se laktovi i podlaktice), dovodi do promjene napetosti u mišićnim fascijama, do relaksacije, duboke mišićne dekontrakcije, do stimulacije krvnotoka i metabolizma. Ima značajan doprinos u poboljšanju držanja i rješavanju neestetskih pojava poput celulita.

MEDICINSKA MASAŽA masaža 60'

Ova masaža djeluje na uklanjanje nekog medicinskog problema (poput bolova u leđima, edema itd.) Također, opuštanjem mišića dolazi do poboljšanja posture tj. držanja kod problema hiperlordoze i hipolordoze. Lokalno djelovanje masaže je direktno, kada pokretima potpomažemo krvni i limfni optok usmjeravajući ga mehanički od periferije prema srcu, i indirektno živčanim putem. U masiranom području dolazi do vazodilatacije i do oslobađanja histamina te do ubrzane lokalne mijene tvari i brze resorpcije tvari koje uzrokuju umor, kao i brže nestajanje edema i zglobnih izljeva.

MASAŽOM SE POSTIŽE:

1) Opuštanje cijelog tijela
2) Ublažavanje kroničnog bola
3) Poboljšavanje cirkulacije
4) Eliminacija otrova iz organizma
5) Poboljšanje sna
6) Smanjenje krvnog tlaka
7) Smanjenje stresa i napetosti
8) Poboljšanje imuniteta
9) Ubrzava se oporavak nakon bolesti
10) Poboljšava se koncentracija
11) Zateže se koža

SPORTSKA MASAŽA masaža 60'

Tehnika koja direktno djeluje na mišićni sustav, a putem specifičnih manualnih zahvata omogućuje izolaciju i djelovanje na pojedine mišiće i time stimulaciju istih, poboljšanje mišićnog tonusa, smanjenje napetosti, stimulaciju krvnog i limfnog optoka i pojavu difuzne hiperemije. Ima veliki doprinos u rješavanju neestetskih pojava poput celulita, smanjenja masnih nakupina na tretiranim područjima te poboljšanje posture.