PodržimoNaše

Budite u odličnoj kondiciji i FIT! Mjesec dana treninga ili teretane u trajanju 2 puta tjedno u TOP FORMU u RIJECI uz 51% popusta!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Top Form nudi mnoštvo programa kojima promiče rekreaciju u svakodnevnom životu te želi biti prepoznat prvenstveno po kvalitetnim trenerima, raznolikim i inovativnim programima rekreacije za sve životne dobi!

Ponuda uključuje: mjesec dana treninga ili teretane (2 puta tjedno u trajanju mjesec dana)

Možete koristiti: Body pilates, Army pilates, Dynamic pilates, Body fit, Body workout&Tns, Body flow, Crossfit, Kick boxing, Aerobic mix, Step tae bo, Zumba ili teretana.


BODY PILATES - za one koji žele lijepe, vretenaste, blago ocrtane mišiće, gipkost, flekibilnost, snagu, ravnotežu i koordinaciju te fini balansirani trening.  Izvodi se na prostirci uz loptu, bučice i štapove. Nemojte da Vas zavaraju naizgled lagani pokreti, jer su sve samo ne to. Ovaj se trening pilatesa  koncentrira na izvođenje  raznovrsnih pokreta, malog broja ponavljanja i pravilnog i koncentriranog izvođenja kako bi imali što više efekta. Bez brige, oznojit ćete se i ovdje, a već nakon dva mjesecprimijetit ćete  znatnu razliku u flekibilnosti, ravnoteži i snazi.  U jednom treningu vježbamo cijelo tijelo, od vrata  pa do nogu, s posebnim naglaskom naš centar - trbuh i leđa.

Najbolje za: sve starosne dobi, cure i dečke, muškarce i žene.
Potrebno: ručnik, voda, ugodna odjeća, može se vježbati u tenisicama, papučama za dvoranu, čarapama ili bos.
 
ARMY PILATES - BODY PILATES samo puno jačeg intenziteta i zahtjevnijih vježbi. Ako niste nikada dosad vježbali pilates, preporučljivo je prvo ići na BODY PILATES, pa tek potom na ARMY PILATES. Kada počnete primijećivati blagodati redovitog treninga pilatesa (smanjena ili nestanak boli u leđima, čvrsći trbuh, lijepo oblikovano, čvrsto ali ženstveno tijelo, fleksibilnost...) garantirano ćete se  ´navući´.


KICK BOX - dinamičan trening, odličan za jačanje koštano - mišićnog sustava, redukciju  masnog tkiva, izbacivanje stresa na aktivan način, jačanje kardio -vaskularnog sistema. Osim toga, ovdje ćete naučiti pravilno udarati nogama i rukama. Koriste se rukavice, štitnici i fokuseri, a vježba se u parovima.
Najbolje za: cure i dečke
Potrebno: ručnik, voda, ugodna odjeća i obuća


ZUMBA - vježbajte uz brze latino ritmove, naučite osnovne korake  i zabavite se uz opuštenu atmosferu. Nećete imati osjećaj kao da ste na klasičnom treningu, no rezultati će se itekako vidjeti!  Zumba je za sve one koji obožavaju plesati na latino glazbu, družiti se, zabavljati i usput trošiti kalorije.
Najbolje za: cure i dečke, muškarce i žene
Potrebno: udobna odjeća i obuća, ručnik i voda

CROSSFIT
BODY WORKOUT TNS
STEP TAE BO
AEROBIC MIX