Paket detoksikacije i preoblikovanja tijela u Studio za njegu tijela Touch u Varaždinu! Počastite se bogatim paketom 34 tretmana + 2 tretmana fotoepilacije, nausnice i brade, uz 73% popusta - 949 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izgubite do 12 cm, preoblikujte tijelo, usvojite nove prehrambene navike i pokrenite se uz jedinstven i provjeren paket, a za nagradu riješite problem viška dlačica na nausnici i bradi! Kupon vrijedi do 30.11.2019.

Paket se sastoji od: 1 tretman pilinga tijela, 1 tretman mezoterapije /bokovi,guza,trbuh,koljena/, 2 tretmana Vacum slim 48, 4 ultrazvučne kavitacije, 6 tretmana radio frekvencije tijela /bokovi,guza, koljena,trbuh/, 10 termo deka, 10 body wrappinga.

GRATIS - 2 tretmana fotoepilacije, nausnice i brade!

U tretmanu koriste serumi za za detox, lifting i celulit!

PILING

Pilingom se skida sloj mrtvih stanica te koža dobiva sjaj i mekoću i bolje upija hidratantna sredstva. Za razliku od kože lica koja je više osjetljiva, kožu tijela možemo tretirati različitim proizvodima. Piling koji se može nanositi na cijelo tijelo pokazao se kao vrlo koristan i učinkovit način njege tijela. Osjetljiva, koža koja se peruta je svakako problem kod kojeg svakako preporučujemo piling tijela kao prvi korak njege tijela. Korist koju koža dobiva kod pilinga tijela ja otklanjanje površinskog rožnatog sloja koji je odumro. Mehanički piling koji se najčešće koristi za tijelo odstranjuje površinski sloj kože prirodnim ili sintetičkim abrazivima. Namijenjen je svim vrstama kože, a kod posebno osjetljive kože potrebno je voditi računa o obliku abraziva u pilingu i načinu na koji se upotrebljava.

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija je metoda koja osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj. U gornje slojeve kože apliciraju se aktivni revitalizirajući sastojci koji prodiru u dublje dijelove kože gdje su i najučinkovitiji. 

VACUSLIM

Nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i uklanjanje celulita, zatezanje tijela i postizanje željenih rezultata! Osobito učinkovita u kombinaciji s drugim tretmanima oblikovanja i mršavljenja, i idealna ako želite ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

Ultrazvučna kavitacija mit ili istina? Kavitacija je poznata alternativa za liposukciju jer je neinvazivan i bezbolan postupak kojim se mogu oblikovati svi dijelovi tijela na kojim postoji višak masnih naslaga. Uništava masne naslage na trbuhu, bedrima, rukama, stražnjici ili drugim dijelovima. Pri čemu mišići, živci i tetive ostaju netaknuti, a koža se zateže pa se ne morate bojati viška kože nakon tretmana.

RADIO FREKVENCIJA

Osim poboljšavanja tonusa kože, radiovalovi djeluju i tako da tope masno tkivo te tako pomažu prilikom mršavljenja i eliminacije masnoga tkiva. Tretmani pomažu i kod uklanjanja celulita i masnih naslaga - radiofrekvencija prodire u dublje slojeve masnoga tkiva čime se otpuštaju masti iz masnih stanica te smanjuje celulit.
pomlađivanje kože (rejuvenacija, obnavljanje kolagena)
poboljšanje mišićnog tonusa.

INFRACRVENA TERMODEKA

Radi na principu terapijske topline s izravnim rezultatima na tijelo: vazodilatacijom, opskrbom stanica kisikom, mišićnom relaksacijom. Radna temperatura je 20-60 stupnjeva. Poboljšava cirkulaciju krvi i sposobnost tijela za uklanjanje otpada, kao što su mrtve stanice i mliječne kiseline iz mišićnih vlakana, te apsorpciju proizvoda za mršavljenje u ljudsko tijelo. Toplinska energija uzrokuje zagrijavajući učinak aktivacijom molekula stanica tijela .Povećava otpornost krvnih žila i promovira stanično funkcioniranje. Također toplinska energija omogućuje brzo i učinkovito ublažavanje boli mišića i zglobova.

BODYWRAPPING

Anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.